Închide meniul

Momente de coşmar pentru un internaţional olandez! A fost ameninţat cu moartea după ce s-a transferat: „Mesaje extrem de ofensatoare! Dezgustător!”

Dragoș Vasile Publicat: 20 iulie 2021, 16:34

Reclamă
Momente de coşmar pentru un internaţional olandez! A fost ameninţat cu moartea după ce s-a transferat: „Mesaje extrem de ofensatoare! Dezgustător!

Steven Berghuis, ameninţat cu moartea

Profimedia

Fani ai echipei Feyenoord l-au ameninţat cu moartea pe jucătorul Steven Berghuis, care s-a transferat la rivala Ajax, informează lesoir.be.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Steven Berghuis, ameninţat cu moartea de fanii lui Feyenoord

Pe reţelele de socializare circulă o fotografie cu un banner al câtrova suporteri ai echipei din Rotterdam, pe care sunt trecute trei nume: Polletje, Peter R şi Berghuis.

Primele două nume sunt ale unor fani ai echipei Ajax care au fost ucişi prin împuşcare în ultimele luni şi în dreptul fiecăruia dintre ei a fost trecut un pătrat bifat. Numai cel din dreptul lui Berghuis nu este bifat.

Martin van de Pol, un ultras poreclit Polletje, a fost ucis la 4 martie cu focuri de armă, pe stradă, după ce şi-a luat fiica de la şcoală. Jurnalistul olandez specializat în anchete cu privire la cazuri penale Peter R. De Vries, cunoscut suporter al echipei Ajax, a fost grav rănit prin împuşcare la 6 iulie, la Amsterdam. El a murit din cauza rănilor, la 15 iulie.

Clubul Feyenoord a anunţat că se „delimitează categoric de mesajele extrem de ofensatoare şi ameninţătoare, inclusiv de bannerul dezgustător îndreptat împotriva lui Steven Berghuis”. „Toate acestea trebuie să se oprească”, a conchis gruparea.

Reclamă

În vârstă de 29 de ani, Berghuis are 28 de selecţii la naţionala Olandei şi a evoluat din 2016 la Feyenoord, mai întâi sub formă de împrumut de la Watford, fiind apoi transferat definitiv. El a mai jucat la Twente, VVV Venlo şi AZ Alkmaar şi a semnat un contract pe patru ani cu Ajax.

Alvaro Morata a trecut printr-o dramă la EURO 2020! Soţia şi copiii au primit ameninţări cu moartea

Alvaro Morata a trecut printr-o dramă după meciurile din grupa de la Euro 2020. Atacantul lui Juventus a primit ameninţări cu moartea după 3 partide. „Ne dorim să îţi moară copiii”, e unul dintre mesajele teribile primite de internaţionalul spaniol.

„Nu am dormit 9 ore după meciul cu Polonia. Am primit ameninţări, insulte la adresa familiei mele, oameni care mi-au scris „sper să îţi moară copiii”. Mă deranjează că soţia mea trebuie să treacă prin aşa ceva. De fiecare dată când sunt în vestiar, telefonul meu stă în altă parte.

Reclamă 4 / 0/3

Poate nu mi-am făcut treaba bine. Înţeleg că sunt criticat pentru că nu am marcat, dar aş vrea ca oamenii să se pună în locul unui care primeşte ameninţări, căruia i se spună că ar vrea să îi moară copiii. Nu am dormit în ultimele zile, din cauza adrenalinei”, a spus Morata, citat de El Partidazo de Cope.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Elena Zaharia joacă de la 12:50, live în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull Vezi toate știrile
Citește și