Închide meniul

Momente de coşmar pentru un internaţional olandez! A fost ameninţat cu moartea după ce s-a transferat: „Mesaje extrem de ofensatoare! Dezgustător!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 20 iulie 2021, 16:34

Momente de coşmar pentru un internaţional olandez! A fost ameninţat cu moartea după ce s-a transferat: „Mesaje extrem de ofensatoare! Dezgustător!

Steven Berghuis, ameninţat cu moartea

Profimedia

Fani ai echipei Feyenoord l-au ameninţat cu moartea pe jucătorul Steven Berghuis, care s-a transferat la rivala Ajax, informează lesoir.be.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Steven Berghuis, ameninţat cu moartea de fanii lui Feyenoord

Pe reţelele de socializare circulă o fotografie cu un banner al câtrova suporteri ai echipei din Rotterdam, pe care sunt trecute trei nume: Polletje, Peter R şi Berghuis.

Primele două nume sunt ale unor fani ai echipei Ajax care au fost ucişi prin împuşcare în ultimele luni şi în dreptul fiecăruia dintre ei a fost trecut un pătrat bifat. Numai cel din dreptul lui Berghuis nu este bifat.

Martin van de Pol, un ultras poreclit Polletje, a fost ucis la 4 martie cu focuri de armă, pe stradă, după ce şi-a luat fiica de la şcoală. Jurnalistul olandez specializat în anchete cu privire la cazuri penale Peter R. De Vries, cunoscut suporter al echipei Ajax, a fost grav rănit prin împuşcare la 6 iulie, la Amsterdam. El a murit din cauza rănilor, la 15 iulie.

Clubul Feyenoord a anunţat că se „delimitează categoric de mesajele extrem de ofensatoare şi ameninţătoare, inclusiv de bannerul dezgustător îndreptat împotriva lui Steven Berghuis”. „Toate acestea trebuie să se oprească”, a conchis gruparea.

Reclamă

În vârstă de 29 de ani, Berghuis are 28 de selecţii la naţionala Olandei şi a evoluat din 2016 la Feyenoord, mai întâi sub formă de împrumut de la Watford, fiind apoi transferat definitiv. El a mai jucat la Twente, VVV Venlo şi AZ Alkmaar şi a semnat un contract pe patru ani cu Ajax.

Alvaro Morata a trecut printr-o dramă la EURO 2020! Soţia şi copiii au primit ameninţări cu moartea

Alvaro Morata a trecut printr-o dramă după meciurile din grupa de la Euro 2020. Atacantul lui Juventus a primit ameninţări cu moartea după 3 partide. „Ne dorim să îţi moară copiii”, e unul dintre mesajele teribile primite de internaţionalul spaniol.

„Nu am dormit 9 ore după meciul cu Polonia. Am primit ameninţări, insulte la adresa familiei mele, oameni care mi-au scris „sper să îţi moară copiii”. Mă deranjează că soţia mea trebuie să treacă prin aşa ceva. De fiecare dată când sunt în vestiar, telefonul meu stă în altă parte.

Reclamă 4 / 0/3

Poate nu mi-am făcut treaba bine. Înţeleg că sunt criticat pentru că nu am marcat, dar aş vrea ca oamenii să se pună în locul unui care primeşte ameninţări, căruia i se spună că ar vrea să îi moară copiii. Nu am dormit în ultimele zile, din cauza adrenalinei”, a spus Morata, citat de El Partidazo de Cope.

Recomandări
  • Momente de coşmar pentru un internaţional olandez
  • A fost ameninţat cu moartea după ce s-a transferat

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 10:00 LIVE VIDEOCalificările Marelui Premiu al Chinei sunt ACUM pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY! Lewis Hamilton, eliminat în Q1 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” Vezi toate știrile
Citește și