Închide meniul

Gigi Becali, cu gândul la Liga Campionilor, deși FCSB urmează să debuteze în Conference League: „O să ajungem la venituri de 10 milioane de euro!”

Alexandru Ivan Publicat: 20 iulie 2021, 16:58

Reclamă
Gigi Becali, cu gândul la Liga Campionilor, deși FCSB urmează să debuteze în Conference League: „O să ajungem la venituri de 10 milioane de euro!

Gigi Becali, cu gândul la Champions League

Hepta

FCSB, vice-campioana României, își va începe aventura europeană din stagiunea 2021-2022 în turul al doilea Conference League, a treia competiție valorică inter-cluburi din Europa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Deși România n-a mai dat echipă în Champions League de 8 ani, iar, în Europa League, FCSB a jucat ultima dată în 2017-2018, Gigi Becali e sigur că lucrurile se vor schimba.

Gigi Becali, cu gândul la Champions League

Patronul roș-albaștrilor nici nu se gândește ca FCSB să nu treacă de Șahtior Karagandy. Latifundiarul din Pipera își face calculele de la grupe în sus.

„E un meci de fotbal, acum se întâmplă orice la un meci de fotbal. Noi suntem favoriți, clar că suntem favoriți. Dacă nu trecem de turul ăsta…îți dai seama că nici nu vreau să mă gândesc la așa ceva.

Asta înseamnă să facem niște coeficient, să îmbunătățim coeficientul, asta înseamnă ceea ce avem nevoie pentru la anul, când o să fim în Liga Campionilor. Să avem coeficient, să fim cap de serie, înseamnă și bani, dacă ne calificăm și mergem mai departe putem să ajungem chiar la venituri de 10 milioane de euro. O victorie este 500 de mii, cam așa ceva”, a spus Gigi Becali, potrivit sport.ro.

Reclamă
Reclamă

FCSB – Șahtior Karagandy se va juca, 22 iulie, de la ora 21:30. Returul este programat pe 29 iulie.

Câștigătoarea dublei dintre FCSB și Șahtior Karagandy va juca în turul al treilea împotriva lui Kolos Kovalivka.

Cine este Șahtior Karagandy, adversara FCSB-ului din UEFA Conference League

FC Șahtior Karagandy este o echipă din Kazahstan înfiinţată în 1958, care a câştigat de-a lungul timpului două titluri, în 2011 şi 2012, dar şi o Cupă, în 2013.

Reclamă

Clubul a obţinut calificarea în Conference League după ce au încheiat sezonul trecut pe locul 4. De remarcat este faptul că ediţia anterioară de campionat s-a terminat la finele lui 2020. În acest moment, „Premier League”, primul eşalon din Kazahstan, este în desfăşurare.

Viitoarea adversară a FCSB-ului se află, după 15 etape, pe locul 12, la 2 puncte de evitarea retrogradării.

Potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com, valoarea lotului lui Șahtior Karagandy este de 6.43 milioane de euro. De cealaltă parte, FCSB are un lot cotat la 30.80 milioane de euro. Astfel, gruparea roş-albastră este, cel puţin pe hârtie, de aproape cinci ori mai valoroasă.

Arsen Khubulov, căpitanul clubului, este cel mai valoros jucător, acesta fiind cotat la 450.000 de euro. La FCSB, tot căpitanul este cel mai valoros. Florin Tănase care o cotă de piaţă de 5 milioane de euro.

 

 

 

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
9:57

LIVE VIDEOIoana Sîngeorzan – Park Gahyeon, LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Andreea Dragoman, victorie dramatică la China Smash 2024

9:29

Ce a putut face Vlad Chiricheş pe Arena Naţională, la 30 de minute după FCSB – RFS 4-1, când toată lumea plecase acasă

8:50

Ilie Dumitrescu a remarcat în FCSB – RFS 4-1 un jucător pe care Gigi Becali l-a făcut praf în trecut: „Dă consistenţă jocului”

8:41

La mulţi ani, Simona Halep! Marea noastră campioană împlineşte 33 de ani şi e aproape de revenirea în circuit

8:30

Ce a spus antrenorul lui Tottenham după eliminarea lui Radu Drăguşin din meciul cu Qarabag: „Nu i-am transmis nimic”

7:59

Florin Tănase, reacţie fabuloasă după FCSB – RFS 4-1: „Doar trei goluri am văzut, la unul eram pe jos”! Ce a spus de Gigi Becali

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 4 Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii 5 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui” 6 Program prelungit şi trasee modificate pentru mai multe linii STB, pentru meciul FCSB – RFS. Anunţul făcut
Citește și