Închide meniul

Cine este Șahtior Karagandy, adversara FCSB-ului din Conference League! Roş-albaştrii vor juca împotriva unei echipe care se luptă la retrogradare + Diferenţă uriaşă de valoare

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 16 iunie 2021, 15:28

Cine este Șahtior Karagandy, adversara FCSB-ului din Conference League! Roş-albaştrii vor juca împotriva unei echipe care se luptă la retrogradare + Diferenţă uriaşă de valoare

Profimedia

FC Shakhter Karagandy

Cine este Șahtior Karagandy, adversara FCSB-ului din UEFA Conference League. Gruparea roş-albastră îşi va măsura forţele cu o echipă din Kazahstan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cine este Șahtior Karagandy, adversara FCSB-ului din UEFA Conference League

FC Șahtior Karagandy este o echipă din Kazahstan înfiinţată în 1958, care a câştigat de-a lungul timpului două titluri, în 2011 şi 2012, dar şi o Cupă, în 2013.

Clubul a obţinut calificarea în Conference League după ce au încheiat sezonul trecut pe locul 4. De remarcat este faptul că ediţia anterioară de campionat s-a terminat la finele lui 2020. În acest moment, „Premier League”, primul eşalon din Kazahstan, este în desfăşurare.

Viitoarea adversară a FCSB-ului se află, după 15 etape, pe locul 12, la 2 puncte de evitarea retrogradării.

FCSB este cinci ori mai valoroasă decât Șahtior Karagandy

Potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com, valoarea lotului lui Șahtior Karagandy este de 6.43 milioane de euro. De cealaltă parte, FCSB are un lot cotat la 30.80 milioane de euro. Astfel, gruparea roş-albastră este, cel puţin pe hârtie, de aproape cinci ori mai valoroasă.

Reclamă

Arsen Khubulov, căpitanul clubului, este cel mai valoros jucător, acesta fiind cotat la 450.000 de euro. La FCSB, tot căpitanul este cel mai valoros. Florin Tănase care o cotă de piaţă de 5 milioane de euro.

Partidele din turul doi preliminar al Conference League se vor juca pe 22 și 29 iulie. FCSB va juca primul meci pe teren propriu.

FCSB, câştigătoarea Conference League! Gigi Becali şi-a făcut încă un plan nebun după numirea lui Dinu Todoran

Gigi Becali mai lansează un plan ce poate fi considerat nebun. Finanţatorul de la FCSB vrea să câştige Conference League, noua competiţie UEFA. Asta după ce l-a numit pe Dinu Todoran, un alt antrenor care să îl lase pe omul de afaceri să-şi desfăşoare activitatea în linişte.

Reclamă 4 / 0/3

„Te duci în Conference League anul ăsta şi dacă treci de grupe şi ajungi în primăvară poţi să vinzi imediat. Tot timpul îţi propui să câştigi, acolo este mai uşor. Iar coeficientul UEFA este tot la fel, poate Dumnezeu a făcut mai bine pentru noi.

Câştigăm Conference League la anul, facem coeficient, apoi mergem în Liga Campionilor. Se întăreşte şi echipa mai tare că anul ăsta nu eram pregătiţi de Liga Campionilor, eram subţirei. Mai trece un an peste ei, contează dublu ca valoare cum ar veni”, a spus Becali, citat de Realitatea Sportivă.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:38 Jaqueline Cristian, calificare de senzaţie în turul 3 de la Madrid! Victorie în set decisiv cu Barbora Krejcikova 20:36 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” Vezi toate știrile
Citește și