Închide meniul
Foto

Fosta iubită a lui Neymar se iubește cu un star de la Real Madrid! Reacția brazilianului

Alexandru Ivan Publicat: 20 iulie 2021, 19:05

Reclamă
Fosta iubită a lui Neymar se iubește cu un star de la Real Madrid! Reacția brazilianului

Fosta iubită a lui Neymar se iubește cu un star de la Real Madrid

Profimedia

Karoline Lima și Eder Militao tocmai și-au făcut relația publică. Cei doi indrăgostiți au postat prima fotografie împreună pe rețelele de socializare!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fosta iubită a lui Neymar se iubește cu un star de la Real Madrid

 
View this post on Instagram
 
A post shared by KAROLINE LIMA. 🦋 (@karolinel)

Spre surprinderea fanilor, Neymar nu a ezitat să comenteze la postarea fostei lui iubite. Fotbalistul lui PSG a lăsat un mesaj misterios. „Este dragoste”, a scris Neymar.

Neymar și Karoline Lima au fost împreună în mai multe rânduri, iar presa din Brazilia a relatat că cei doi au avut o escapadă chiar luna trecută.

În ceea ce-l privește pe Eder Militao, acesta s-a despărțit în urmă cu câteva săptămâni de Larissa Maurina, cu care avea o relatie de la sfârșitul lui 2020.

Reclamă

Neymar și Militao sunt coechipieri la echipa națională. Cu ei în teren, Brazilia a pierdut finala Copei America 2021, 0-1 cu Argentina lui Leo Messi.

Neymar, schimbare radicală de look

Neymar a plecat în vacanţă după eşecul greu de digerat cu Argentina. Brazilianul şi-a schimbat frizura, iar o imagine cu el a devenit imediat virală. Fanii starului de la PSG au fost şocaţi de modul în care arată acum.

Neymar a renunţat la blondul platinat şi şi-a pus dreaduri. Imediat a devenit subiect de glume pe reţelele sociale.

Reclamă 4 / 0/3

Din 2009, când era la Santos, şi până în prezent, Neymar s-a tot făcut remarcat şi în afara terenului. A ales tot felul de tunsori nonconformiste: şi-a lăsat creastă, s-a făcut roz în cap şi s-a tuns scurt. Aşa cum se poate vedea în galeria foto de mai jos, a fost mereu în centrul atenţiei.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și