Închide meniul
VIDEO

Știe cu varza :)! Alex Velea a făcut SuperShow: ”Am bătut mingea pe maidan!” Artistul a făcut jonglerii în platoul AS.ro LIVE: ”Îi veneram pe cei din Generația de Aur”

Silviu Corneanu Publicat: 21 iulie 2021, 16:04

Reclamă
Știe cu varza :)! Alex Velea a făcut SuperShow: ”Am bătut mingea pe maidan!” Artistul a făcut jonglerii în platoul AS.ro LIVE: ”Îi veneram pe cei din Generația de Aur”

Alex Velea a făcut Super Show la AS.ro LIVE

AS

Știe cu varza :)! Alex Velea a demonstrat la AS.ro LIVE că ar putea fi oricând o variantă pentru Mutu sau Ouzounidis. Vele era fan Craiova, dar a pierdut legătura cu fotbalul, după cum spune chiar el.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Am pierdut legătura cu fotbalul, nu mai știu cine e antrenor acum. Doamna Cârțu a fost directoarea școlii în perioada în care am terminat eu. Vă mulțumesc pentru tot ce ați făcut pentru mine.

Știu că acum sunt două echipe în Craiova. Am un tricou alb-albastru pe care scrie Alex Velea. Acum am pierdut legătura cu fotbalul, sunt șoarece de studio. Stau mult rău, de dimineața până seara”, a spus Velea la AS.ro LIVE.

Alex Velea era fanul Generației de Aur

Velea a dezvăluit că juca fotbal când era mic și cu greu îl luau ai lui de pe maidan. Artistul era fan înfocat al Generației de Aur.

Reclamă

Am bătut mingea pe maidan așa cum au făcut toți cei din generația cu cheia la gât. Asta era bucuria noastră. Ne uitam la meciuri și după ne duceam în curtea școlii să încercăm braziliene. Să dăm la bară.

Mi-a plăcut şi fotbalul, atunci cele mai mari superstaruri erau fotbaliştii. Era Generaţia de Aur şi îi iubeam pe toţi, îi veneram”, a dezvăluit Alex Velea la AS.ro LIVE.

Reclamă 4 / 0/3

Știe cu varza :)! Alex Velea a jonglat cu mingea

Alex Velea și-a arătat talentul de fotbalist la AS.ro LIVE. Artistul a jonglat cu mingea și l-a surprins pe Cătălin Oprișan.

Am fost acum vreo câteva luni la fotbal. Mi-am ales ținuta foarte prost. Ploua în ziua aia. Mi-am luat un tricou care s-a udat pe mine, după s-a răcit și îmi era frig. Am jucat un meci și am plecat”, a mai spus Velea.

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:32 Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume 23:20 LIVE TEXTPSG – Borussia Dortmund 0-1. Lovitură de teatru la Paris: Mats Hummels a deschis scorul! 23:17 Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci” 23:16 Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2” 22:49 Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia 22:21 Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB! 22:02 „Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1! 21:52 Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles” 21:46 „N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului 21:14 „A greșit!” Mihai Stoica, verdict despre ocazia irosită de Octavian Popescu în Universitatea Craiova – FCSB 2-0! Vezi toate știrile
Citește și