Închide meniul
VIDEO

Știe cu varza :)! Alex Velea a făcut SuperShow: ”Am bătut mingea pe maidan!” Artistul a făcut jonglerii în platoul AS.ro LIVE: ”Îi veneram pe cei din Generația de Aur”

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 21 iulie 2021, 16:04

Știe cu varza :)! Alex Velea a făcut SuperShow: ”Am bătut mingea pe maidan!” Artistul a făcut jonglerii în platoul AS.ro LIVE: ”Îi veneram pe cei din Generația de Aur”

Alex Velea a făcut Super Show la AS.ro LIVE

AS

Știe cu varza :)! Alex Velea a demonstrat la AS.ro LIVE că ar putea fi oricând o variantă pentru Mutu sau Ouzounidis. Vele era fan Craiova, dar a pierdut legătura cu fotbalul, după cum spune chiar el.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Am pierdut legătura cu fotbalul, nu mai știu cine e antrenor acum. Doamna Cârțu a fost directoarea școlii în perioada în care am terminat eu. Vă mulțumesc pentru tot ce ați făcut pentru mine.

Știu că acum sunt două echipe în Craiova. Am un tricou alb-albastru pe care scrie Alex Velea. Acum am pierdut legătura cu fotbalul, sunt șoarece de studio. Stau mult rău, de dimineața până seara”, a spus Velea la AS.ro LIVE.

Alex Velea era fanul Generației de Aur

Velea a dezvăluit că juca fotbal când era mic și cu greu îl luau ai lui de pe maidan. Artistul era fan înfocat al Generației de Aur.

Reclamă

Am bătut mingea pe maidan așa cum au făcut toți cei din generația cu cheia la gât. Asta era bucuria noastră. Ne uitam la meciuri și după ne duceam în curtea școlii să încercăm braziliene. Să dăm la bară.

Mi-a plăcut şi fotbalul, atunci cele mai mari superstaruri erau fotbaliştii. Era Generaţia de Aur şi îi iubeam pe toţi, îi veneram”, a dezvăluit Alex Velea la AS.ro LIVE.

Reclamă 4 / 0/3

Știe cu varza :)! Alex Velea a jonglat cu mingea

Alex Velea și-a arătat talentul de fotbalist la AS.ro LIVE. Artistul a jonglat cu mingea și l-a surprins pe Cătălin Oprișan.

Am fost acum vreo câteva luni la fotbal. Mi-am ales ținuta foarte prost. Ploua în ziua aia. Mi-am luat un tricou care s-a udat pe mine, după s-a răcit și îmi era frig. Am jucat un meci și am plecat”, a mai spus Velea.

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:10 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! Vezi toate știrile
Citește și