Închide meniul

Preliminarii Champions League | A marcat un super-gol şi s-a „rupt” în timp ce sărbătorea! A ieşit de pe teren cu lacrimi în ochi

Antena Sport Publicat: 22 iulie 2021, 9:34

Reclamă
Preliminarii Champions League | A marcat un super-gol şi s-a „rupt în timp ce sărbătorea! A ieşit de pe teren cu lacrimi în ochi

Preliminarii Champions League | A marcat un super-gol şi s-a "rupt"

Profimediaimages

După 3 minute, polonezul de 24 de ani a înscris un gol spectaculos după ce s-a distrat cu apărarea oaspeţilor din Estonia. Din păcate pentru el, momentul în care a vrut să sărbătorească reuşita i-a adus o accidentare serioasă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Acesta a sărit de bucurie, dar aterizarea l-a făcut să ceară schimbarea câteva minute mai târziu. Kapustka a părăsit terenul cu lacrimi în ochi. Totuşi, Legia s-a impus dramatic, cu 2-1, golul victoriei venind abia în prelungiri.

Preliminarii Liga Campionilor | Rezultatele de miercuri

PSV – Galatasaray 5-1 a fost capul de afiş al serii în preliminariile Ligii Campionilor. „Super” Mario Gotze a reuşit o dublă de senzaţie. Steaua Roşie Belgrad s-a făcut de râs în partida cu Kairat Almaty. Sârbii au pierdut în deplasarea din Kazahstan cu 1-2.

CFR Cluj va avea o misiune dificilă dacă se califică în turul trei preliminar al Champions League. Campioana României poate da peste Young Boys sau Slovan Bratislava.

Reclamă
Reclamă

În meciul din această seară, cele două echipe au remizat, scor 0-0. S-au expediat doar 2 şuturi pe spaţiul porţii în 90 de minute.

Reclamă
Recomandări

Va redeveni Florin Tănase un jucător decisiv pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:54 20 sept.

„Eu nu primesc telefoane din tribune!” Dorinel Munteanu, discurs vehement după Oţelul – Dinamo! Şi-a distrus jucătorii

23:31 20 sept.

Zeljko Kopic așteaptă întăriri la Dinamo după 1-1 cu Oțelul! Mesaj categoric despre transferuri

23:30 20 sept.

Golgheterul lui Dinamo, mesaj ferm după ce a marcat în remiza cu Oţelul: „E doar începutul!”

23:14 20 sept.

David Maftei, prima reacție după ce a fost certat pe teren de Dorinel Munteanu, în Oțelul – Dinamo 1-1: „Știți cum este dânsul..”

22:59 20 sept.

Oţelul – Dinamo 1-1. Meci echilibrat la Galaţi! „Câinii” lui Kopic au ratat ocazia de a urca pe locul 2

22:54 20 sept.

Pierdere uriaşă pentru PAOK! Probleme pentru Răzvan Lucescu înaintea meciului cu Volos

1 VIDEOCharles Leclerc şi Lando Norris, cei mai rapizi în antrenamentele din Singapore! Cursa e duminică (14:45, Antena 1 şi AntenaPLAY) 2 FotoRonnie O’Sullivan s-a despărţit, după 12 ani, de logodnica lui Laila Rouass: „S-a terminat!”. Anunţul momentului! 3 FotoA îmbrăcat cea mai transparentă rochie la o lună după ce a devenit vicecampioană olimpică la Paris. Reacţii fabuloase: „Regină!” 4 Programul complet din etapa de F1 Academy de la Singapore! Antrenamentele, calificările şi cele două curse, live în AntenaPLAY 5 Cum arată clasamentul după prima etapă din UEFA Champions League. Bayern e lider după masacrul cu Dinamo Zagreb 6 Gala PFL Mena 3 este ACUM, în AntenaPLAY! Spectacol total la Riad
Citește și