Închide meniul
Foto

Atacat dur de Anamaria Prodan şi copleşit de problemele din familie, Laurenţiu Reghecampf e gata să renunţe la tot: „Nu ar mai vrea”

Antena Sport Publicat: 23 iulie 2021, 8:57

Reclamă
Atacat dur de Anamaria Prodan şi copleşit de problemele din familie, Laurenţiu Reghecampf e gata să renunţe la tot: „Nu ar mai vrea”

Laurenţiu Reghecampf

Profimedia

Marius Şumudică a vorbit şi el despre problemele lui Laurenţiu Reghecampf. Antrenorul campioanei cere mai multă discreţie în ceea ce priveşte situaţia familiei Reghecampf – Prodan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu toată stima pentru familia Reghecampf, nu cred că trebuie să se discute în momentul de față despre familia lor sau ce probleme sunt, având în vedere că am citit că mama lui Laurențiu are niște probleme de sănătate. Am citit că nu ar mai vrea să antreneze și astea. Pe noi asta ne interesează, asta se vinde și până la urmă, înghit, dar„, a spus Marius Şumudică.

Laurenţiu Reghecampf trece prin momente dramatice

Laurenţiu Reghecampf trece prin momente dramatice. În prag de divorţ, soţul Anamariei Prodan este măcinat de problemele de sănătate ale mamei sale.

Mama lui Laurenţiu Reghecampf trece prin momente grele. Aceasta se luptă cu o boală teribilă. Laurenţiu Reghecampf a confirmat problemele mari de sănătate cu care se confruntă mama sa şi spune că nu se mai gândeşte nimic altceva în acest moment.

Anamaria Prodan, atac fără precedent la adresa lui Laurențiu Reghecampf! „A venit momentul”

Anamaria Prodan, atac fără precedent la adresa lui Laurențiu Reghecampf. Celebrul impresar a reacţionat şi i-a cerut soţului ei să intervină.

Reclamă

Agentul de jucători consideră că fostul antrenor al lui FCSB ar trebui să îşi iasă public şi să îşi expună punctul cu vedere. Anamaria Prodan a ţinut să anunţe că, de fiecare dată când familia Reghecampf a fost în centrul unui scandal, ea a fost cea care a oferit declaraţii.

Anamaria Prodan, atac fără precedent la adresa lui Laurențiu Reghecampf

Este adevărat că noi am construit și ne-am consultat asupra fiecărui interviu și fiecărui pas pe care l-a făcut. Poate că alt bărbat ar fi fost deranjat că soția îi construiește cariera. Dar soțul meu mi-a mulțumit în fiecare zi pentru asta. Știu că toți oamenii din fotbal au fost deranjați de faptul că eu l-aș învăța ce să spună și ce să facă. Numai că, ceea ce nu știu ei, e că mereu am găsim împreună cele mai bune modalități pentru a avea succes.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00) 22:35 Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!” 22:20 Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!” 22:02 Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic 21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” Vezi toate știrile
Citește și