Închide meniul
VIDEO

Moment genial la Istanbul, cu Giovanni Becali şi Cicâldău: „Poţi să vorbeşti foarte bine!” / „Nu acum, domn Giovanni!” Continuarea e memorabilă

Antena Sport Publicat: 24 iulie 2021, 13:55

Reclamă
Moment genial la Istanbul, cu Giovanni Becali şi Cicâldău: „Poţi să vorbeşti foarte bine! / „Nu acum, domn Giovanni! Continuarea e memorabilă

Dinu Todoran

Captură Twitter

Moment memorabil în Turcia, cu Giovanni Becali şi Alexandru Cicâldău. La insistenţele jurnaliştilor turci, Ioan Becali a acceptat să îl lase pe Alexandru Cicâldău să acorde un interviu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fotbalistul nu dorea, însă Ioan Becali a insistat şi i-a spus şi ce să declare. „Lasă-l să vorbească!„, a spus Ioan Becali, iar Cicâldău a replicat imediat: „Nu acum, domn’ Giovanni!

Fostul agent de jucători a insistat şi l-a pus pe Cicâldău să ofere un scurt interviu. Nu înainte de a-i transmite ce să spună.

Moment genial la Istanbul, cu Giovanni Becali şi Cicâldău

Păi de ce? Poţi să vorbeşti foarte bine! Am venit, mă duc să fac vizita medicală şi cu asta basta„, i-a transmis Ioan Becali, iar Alexandru Cicâldău s-a conformat imediat.

Sunt foarte fericit că sunt aici, sper că totul va fi ok la vizita medicală. Şi vedem după ce se va întâmpla„, au fost cuvintele lui Alexandru Cicâldău.

Reclamă

Alexandru Cicâldău va semna pe 5 ani cu Galatasaray

Cicâldău nu a fost prima variantă pentru başkanii turci. Galatasaray l-a vrut pe Nicolae Stanciu, însă cluburile nu s-au înţeles. Turcii s-au reorientat spre alt român, iar Cicâldău a fost alesul. Universitatea Craiova va încasa 6,5 milioane de euro, iar Hagi va primi şi el un procent de 20%.

Potrivit site-urilor de specialitate Cicâldău este cotat la 6 milioane de euro. Acesta a evoluat în 42 de partide pentru olteni în sezonul recent încheiat, reuşind să înscrie 12 goluri şi 4 pase de gol.

Reclamă 4 / 0/3

Alexandru Cicâldău a fost cumpărat de Universitatea Craiova de la Viitorul în 2018 pentru suma de 1.000.000 de euro. Mai mult, Hagi a păstrat şi un procent de 20 la sută dintr-un viitor transfer.

Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:21 Mihai Rotaru, mesaj războinic pentru Gigi Becali: „Putem lua titlul cu Gâlcă!” De ce nu se gândeşte la Champions League 13:29 VIDEOOvidiu Ionescu a pierdut în 3 seturi meciul cu Wang Chuqin la Saudi Smash 2024. Românul a câştigat un punct superb 13:20 Programul complet al play-off-ului de promovare din England Championship. Meciurile sunt live în AntenaPLAY 13:02 Universitatea Craiova – FCSB LIVE TEXT, ora 21:00. Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei 12:43 EXCLUSIVDarius Olaru nu a stat pe gânduri când a fost întrebat despre transferul spectaculos de la FCSB 12:07 Andrey Rublev, dezvăluire incredibilă după ce a câştigat titlul de la Madrid: „Sunt bolnav de opt sau nouă zile” 11:13 Verdictul lui Săpunaru, după ce Dan Şucu a anunţat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu la Rapid: „Îl cunoaşte toată lumea!” 10:36 FotoTransformarea radicală a lui Sabin Ilie! Fratele său l-a dat de gol: „Îl mai lua somnul, dar acum nu mai e aşa!” 10:24 Ofertă spectaculoasă din Liga 1 pentru Laurenţiu Reghecampf 10:23 Alexandru Băluţă, devastator înainte de Universitatea Craiova – FCSB: „Nu vreau să mai am vreodată o discuţie cu Rotaru” Vezi toate știrile
Citește și