Închide meniul

Alexandru Cicâldău a plecat la Istanbul! Ioan Becali a oferit ultimele detalii despre transfer: „A venit de nicăieri, s-a făcut în câteva ore!” Singurul lucru care ar mai putea împiedica mutarea

Reclamă

Antena Sport Publicat: 24 iulie 2021, 11:25

Alexandru Cicâldău a plecat la Istanbul! Ioan Becali a oferit ultimele detalii despre transfer: „A venit de nicăieri, s-a făcut în câteva ore! Singurul lucru care ar mai putea împiedica mutarea

Alexandru Cicâldău a pleca la Istanbul să semneze cu Galatasaray Istanbul

Captură

Cicâldău nu a fost prima variantă pentru başkanii turci. Galatasaray l-a vrut pe Nicolae Stanciu, însă cluburile nu s-au înţeles. Turcii s-au reorientat spre alt român, iar Cicâldău a fost alesul. Universitatea Craiova va încasa 6,5 milioane de euro, iar Hagi va primi şi el un procent de 20%.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Cicâldău a plecat la Istanbul alături de Giovanni Becali, care a oferit ultimele detalii despre cel mai tare transfer al verii din fotbalul românesc.

Alexandru Cicâldău a plecat la Istanbul

A venit de nicăieri transferul, pentru că firma asta, Becali, nu se laudă înainte de a face ceva. Încă nu e realizat, jucătorul trebuie să treacă vizita medicală, după care va intra în pâine. Era un jucător pe care îl cunoşteau, firma Becali l-a propus la momentul potrivit, într-un moment iar potrivit pentru ei. În momentul potrivit, pentru că ei erau în discuţii cu alt jucător şi în momentul când firma Becali a realizat că se poate integra şi el, să concureze la acest post, a fost ales el. Din ce motive, nu ştiu. A venit imediat, a doua zi aici şi uitaţi că e aproape să se facă.

Şi Galatasaray joacă un altfel de fotbal, Turcia e o altă echipă, chiar dacă a luat bătaie cu 5-1 de la PSV, Galatasaray rămâne Galatasaray. Păi, dacă au dat atâtea milioane pe el şi lui un contract bun, înseamnă că e pregătit.
Se va integra, vorbeşte limba engleză. Galatasaray are pentru fiecare jucător câte un traducător, aşa că nu e nicio problemă. În acea seară, când au jucat, nu se ştia nimic. Asta s-a făcut în câteva ore.
La transferuri, dacă nu treci vizita medicală, cade„, a declarat Giovanni Becali la plecarea spre Istanbul.

Potrivit site-urilor de specialitate Cicâldău este cotat la 6 milioane de euro. Acesta a evoluat în 42 de partide pentru olteni în sezonul recent încheiat, reuşind să înscrie 12 goluri şi 4 pase de gol.

Reclamă

Alexandru Cicâldău a fost cumpărat de Universitatea Craiova de la Viitorul în 2018 pentru suma de 1.000.000 de euro. Mai mult, Hagi a păstrat şi un procent de 20 la sută dintr-un viitor transfer.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:30 LIVE TEXTRapid – Universitatea Craiova 0-0. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2 20:11 Cluburile din Premier League se pregătesc pentru o schimbare radicală! Manchester United şi Manchester City au votat împotrivă 19:59 Reacţia lui Mihai Stoica după ce FC Botoşani a învins dramatic Petrolul şi a urcat pe loc de salvare directă de la retrogradare! 19:35 Petrolul – Botoşani 1-2. Moldovenii au urcat pe un loc de salvare directă de la retrogradare! Cum arată clasamentul în play-out 19:21 Decizia lui Edi Iordănescu după ce Andrei Burcă s-a accidentat şi e în pericol să rateze EURO 2024! 19:00 Arne Slot, înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool, cale liberă spre Anfield! Anunţul făcut de Fabrizio Romano 18:43 Gigi Becali are concurenţă pentru semnătura jucătorului pe care îl doreşte la FCSB: „I-a făcut o ofertă concretă” 18:32 Statistica îi dă fiori lui Carlos Sainz! La ce scenariu se poate aştepta spaniolul, după plecarea de la Ferrari 18:10 (P) Festivalul reducerilor Xiaomi Fan Fest: smartphone-urile și gadget-urile momentului, cadouri inspirate la prețuri atractive 18:08 Ronnie O’Sullivan, en-fanfare în sferturile de finală ale Campionatului Mondial! „Racheta” continuă cursa pentru recordul absolut Vezi toate știrile
Citește și