Închide meniul
EXCLUSIV

Mihai Rotaru a ales antrenorul care va aduce „fotbalul şampanie” în Bănie! Cu cine negociază Universitatea Craiova după despărţirea de Ouzounidis

Dragoș Vasile Publicat: 24 iulie 2021, 17:38

Reclamă
Mihai Rotaru a ales antrenorul care va aduce „fotbalul şampanie în Bănie! Cu cine negociază Universitatea Craiova după despărţirea de Ouzounidis

Universitatea Craiova

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Mihai Rotaru a ales antrenorul care va aduce „fotbalul şampanie” în Bănie! Oltenii negociază cu Costel Gâlcă

Mihai Rotaru a ales deja înlocuitorul lui Marinos Ouzounidis. Potrivit informaţiilor Antena Sport, Costel Gâlcă negociază cu oltenii. Tehnicianul este pe placul patronului alb-albaştrilor, care aşteaptă „fotbalul şampanie” în Bănie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Vrem un antrenor care să se muleze pe ce dorim la Craiova, vrem fotbal șampanie. La Craiova, 35% e rezultatul, mai important este spectacolul”, spunea ieri Mihai Rotaru pentru Digi Sport, la scurt timp după demiterea lui Ouzounidis.

În 2015, Gâlcă a reuşit tripla istorică cu FCSB: campionat, Cupa României şi Cupa Ligii. Dar Becali nu i-a mai prelungit contractul. După experienţa din Liga 1, tehnicianul a mai trecut pe la Espanyol, Al-Taawoun, Al-Fayha şi Vejle Boldklub.

Marinos Ouzounidis a fost demis de Mihai Rotaru cu doar două zile înaintea derby-ului cu FCSB. „Au fost nişte discuţii între ei”, spune preşedintele Universităţii Craiova, Sorin Cârţu. Secundul Dragoş Bon va pregăti pentru moment echipa.

EXCLUSIV | Ce spunea Costel Gâlcă despre revenirea în Liga 1

Nu mai e cale de întoarcere. Ultimul antrenor care a luat titlul cu FCSB, Gâlcă, nu va mai lucra cu Becali. El a refuzat CFR în această vară, dar aşteaptă şi alte oferte din Liga 1.

Reclamă

„- V-a mai sunat vreodată după titlul luat în 2015?
– Nu, n-am mai vorbit cu dânsul.
– V-aţi reîntoarce?
– E ceva imposibil între mine şi el”, a spus Gâlcă.

Gâlcă a antrenat-o pe FCSB când Becali era la închisoare. „Ascultam tot, ştiam tot, mi se spunea tot, normal că nu e plăcut”, a mai spus fostul antrenor al roş-albaştrilor.

Gâlcă a fost căutat de CFR înaintea lui Şumudică, dar nu s-a înţeles cu campioana.

Reclamă 4 / 0/3

„- Şi în România aş fi tentat să vin.
– Dacă aţi avea ofertă de la Dinamo, Rapid, Craiova, aţi da curs?
– În ziua de astăzi, totul este posibil. Unii suntem mai stelişti, unii mai dinamovişti”, a spus Gâlcă.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 11:27 Cremonese – Pisa (13:30) şi Lecco – Sampdoria (19:00), LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu Vezi toate știrile
Citește și