Închide meniul

Mihai Rotaru a rupt tăcerea şi a dezvăluit de ce l-a dat afară pe Marinos Ouzounidis: „Probabil noi am greșit alegerile până acum!” Anunţ despre noul antrenor: „Vrem ‘fotbal şampanie'”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 24 iulie 2021, 10:52

Mihai Rotaru a rupt tăcerea şi a dezvăluit de ce l-a dat afară pe Marinos Ouzounidis: „Probabil noi am greșit alegerile până acum! Anunţ despre noul antrenor: „Vrem fotbal şampanie'

Mihai Rotaru a început să împartă amenzi: "A vorbit fără să fie întrebat!". Ce a spus despre Mirel Rădoi şi Sorin Cârţu

Mihai Rotaru este patronul Universităţii Craiova / SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Mihai Rotaru spune că a renunţat la Marinos Ouzounidis pentru că grecul nu se plia pe filosofia de fotbal pe care o vor oltenii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ouzounidis a fost demis chiar înaintea derby-ului cu FCSB. Bon va debuta duminică, pe Arena Naţională, împotriva echipei lui Gigi Becali. În vârstă de 52 de ani, Ouzounidis o pregătea pe Universitatea Craiova din luna februarie. Fostul tehnician al lui Panathinaikos şi AEK Atena a terminat sezonul trecut pe locul secund în campionat, dar a reuşit să câştige Cupa României.

În actuala stagiune, Ouzounidis a cucerit Supercupa, la lovituri de departajare, contra lui CFR Cluj, şi a învins-o cu 1-0 pe FC Argeş în prima etapă a campionatului.

Am renunțat la Ouzounidis nu după trei meciuri, ci după 35 de meciuri. Nu puteam stabili când să-l dăm afară. Noi îl respectăm foarte mult pe Marinos, e un antrenor profesionist, care impune respect, doar că așteptările Universității Craiova, modul în care definim fotbalul aici, au fost diferite.

Asta nu înseamnă că a greșit cineva, doar că noi avem o altă filosofie despre ce înseamnă jocul de fotbal. Probabil noi am greșit alegerile până acum, nu am fost inspirați”, a declarat Mihai Rotaru la Digisport.

Reclamă

Mihai Rotaru, despre viitorul antrenor

Mihai Rotaru i-a făcut şi o caracterizare viitorului antrenor de la Universitatea Craiova. Fanii l-au cerut pe Dan Petrescu antrenor, iar pe lista lui Rotaru se mai află şi Laurenţiu Reghecampf.

Vrem un antrenor care să se muleze pe ce dorim la Craiova, vrem fotbal șampanie. La Craiova, 35% e rezultatul, mai important este spectacolul. Nu vreau să luăm o decizie de pe o zi pe alta, probabil într-o săptămână vom negocia sau vom ști noul antrenor. Nu are nicio importanță naționalitatea”, a mai spus Mihai Rotaru.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
Vezi toate știrile
Citește și