Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Reacția lui Gică Hagi când a dat nas în nas cu actorul care-l imită! Angel Popescu: ”Mă plesnește, aia e, mi-o asum!”

Silviu Corneanu Publicat: 26 iulie 2021, 15:07

Reclamă
Reacția lui Gică Hagi când a dat nas în nas cu actorul care-l imită! Angel Popescu: ”Mă plesnește, aia e, mi-o asum!”

Reacția lui Gică Hagi când a dat nas în nas cu Angel Popescu

Reacția lui Gică Hagi când s-a întâlnit cu actorul a fost dezvăluită chiar de Angel Popescu la AS.ro LIVE. Spre surprinderea lui Popescu,”Regele” nu s-a arătat deloc deranjat de faptul că era imitat de acesta.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Reacția lui Gică Hagi

Angel Popescu a povestit cum și-a făcut curaj să meragă să vorbească cu Hagi. ”Regele” l-a surprins pe actor prin faptul că are simțul umorului.

Sunt actori care nu pot imita. Nu e o rețetă. Noi vorbim de concept. Modul de gândire al personajului x. Dacă îți asumi modul de gândire al personajului x lucrurile încep să se pună în mișcare. La Hagi mi-a fost mai greu.

Am fost acum niște ani la o nuntă și mi-am făcut curaj, mă duc la el, mă plesnește, aia e. Mi-o asum. Mi-a zis că nu-l deranjază. Are simțul umorului. De ce să te superi. Nu e loc de supărare în chestia asta. L-am imitat și pe domnul Lucescu, dar nu am apucat să mă văd cu el. Nu cred că s-ar supăra”, a declarat Angel Popescu la AS.ro LIVE.

Reclamă

În vârstă de 47 de ani, Angel Popescu a absolvit în anul 2000 licenț la secția Actorie din cadrul facultăţii U.N.A.T.C. București. De-a lungul carierei, acesta a obţinut mai multe premii, printre care se numără ”Best Skit Show”, la Gala TV Mania din 2008 şi ”Best Skit Show”, la Gala ATPR din acelaşi an.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:56 Noi detalii despre starea lui George Pușcaș, după operație! Veste importantă pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO 12:10 „E fratele meu mai mic!” Dennis Man, mesaj superb despre relația cu Valentin Mihăilă! A vorbit și despre echipa națională 11:34 „E numărul 1 de departe” Marius Șumudică știe cine trebuie să apere poarta României la EURO! Mesaj direct pentru Edi Iordănescu 11:05 Sporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă de la 17:30. Spectacol în Liga Portugal 11:03 „Instanța spune că e primul titlu al FCSB-ului!” Ce a spus Adi Popa despre șansele ca echipa lui Gigi Becali să revină în Ghencea 10:38 Leeds – Southampton LIVE VIDEO în AntenaPLAY (14:30). „Păunii”, la ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 10:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 10:06 „Aștept să îmi termin contractul” Daniel Oprița vrea să plece de la CSA Steaua! Cu ce echipe negociază 9:56 FotoGabi Tamaș și-a dezvăluit „rețeta pentru mahmureală”. Tactica prin care reușea să se pună rapid pe picioare 9:44 „Ce interes după acest meci?” Mihai Popescu, mesaj despre transferul la FCSB după 1-4 cu Sepsi! S-a prăbușit și a răspuns sincer Vezi toate știrile
Citește și