Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Reacția lui Gică Hagi când a dat nas în nas cu actorul care-l imită! Angel Popescu: ”Mă plesnește, aia e, mi-o asum!”

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 26 iulie 2021, 15:07

Reacția lui Gică Hagi când a dat nas în nas cu actorul care-l imită! Angel Popescu: ”Mă plesnește, aia e, mi-o asum!”

Reacția lui Gică Hagi când a dat nas în nas cu Angel Popescu

Reacția lui Gică Hagi când s-a întâlnit cu actorul a fost dezvăluită chiar de Angel Popescu la AS.ro LIVE. Spre surprinderea lui Popescu,”Regele” nu s-a arătat deloc deranjat de faptul că era imitat de acesta.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Reacția lui Gică Hagi

Angel Popescu a povestit cum și-a făcut curaj să meragă să vorbească cu Hagi. ”Regele” l-a surprins pe actor prin faptul că are simțul umorului.

Sunt actori care nu pot imita. Nu e o rețetă. Noi vorbim de concept. Modul de gândire al personajului x. Dacă îți asumi modul de gândire al personajului x lucrurile încep să se pună în mișcare. La Hagi mi-a fost mai greu.

Am fost acum niște ani la o nuntă și mi-am făcut curaj, mă duc la el, mă plesnește, aia e. Mi-o asum. Mi-a zis că nu-l deranjază. Are simțul umorului. De ce să te superi. Nu e loc de supărare în chestia asta. L-am imitat și pe domnul Lucescu, dar nu am apucat să mă văd cu el. Nu cred că s-ar supăra”, a declarat Angel Popescu la AS.ro LIVE.

Reclamă

În vârstă de 47 de ani, Angel Popescu a absolvit în anul 2000 licenț la secția Actorie din cadrul facultăţii U.N.A.T.C. București. De-a lungul carierei, acesta a obţinut mai multe premii, printre care se numără ”Best Skit Show”, la Gala TV Mania din 2008 şi ”Best Skit Show”, la Gala ATPR din acelaşi an.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și