Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

I-a scos peri albi lui Florea: ”Nu l-am bătut niciodată!” A fost adversar cu Michael Phelps: ”Sunt din alt film!” De ce s-a retras Răzvan Florea

Antena Sport Publicat: 31 iulie 2021, 11:02

Reclamă
I-a scos peri albi lui Florea: ”Nu l-am bătut niciodată!” A fost adversar cu Michael Phelps: ”Sunt din alt film!” De ce s-a retras Răzvan Florea

Răzvan Florea, dezvăluiri de senzație la AS.ro LIVE

AS.ro

I-a scos peri albi lui Florea. ”Nu l-am bătut niciodată”, își amintește fostul înotător român. Este vorba despre americanul Aaron Peirsol.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

I-a scos peri albi lui Florea

Florea a dezvăluit la AS.ro LIVE că era prieten cu majoritatea adversarilor săi.

Am avut un adversar pe care nu l-am bătut niciodată. Un american, Aaron Peirsol. Era cam de neînvins. În rest au fost adversari cu care ne băteam pentru locul doi. Nimeni nu l-a bătut pe american.

Noi eram prieteni. După concurs vorbeam, chiar sunt prieten cu câțiva adversari de prim rang”, a declarat Răzvan Florea la AS.ro LIVE.

Reclamă

Răzvan Florea a fost adversar cu generația Michael Phelps

Florea s-a întâlnit de multe ori cu Phelps și susține că nu era prea comunicativ. Răzvan Florea spune că americanii erau ”din alt film” și nu prea-i băgau în seamă.

Am avut plăcerea să concurez cu generația lui Michael Phelps timp de 10 ani. A fost un fenomen. Ca și sportiv, era intangibil. Era cam cum eram eu la campionatele naționale. Nu prea putea fi bătut.

Americanii erau cam ignoranți. Nu prea stau la discuție cu celelalte loturi prezente la Olimpiadă. Ei sunt din alt film. Sunt separați”, a dezvăluit Răzvan Florea la AS.ro LIVE.

Reclamă 4 / 0/3

Răzvan Florea s-a retras la 30 de ani

Florea a dezvăluit motivul pentru care a ales să se retragă. Fostul înotător susține că mai putea duce, dar nu voia să se facă de râs.

Eram epuizat. Cred că aș mai fi putut duce. În 2010 mi-am făcut baremul pentru campionatele europene și nu m-am dus. Simțeam că nu mai sunt cel care eram cu un an doi în urmă. Am zis că nu mă duc să ies pe locul 8”, povestește Florea.

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Recomandări
Citește și:

E Alexandru Chipciu un transfer potrivit pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:47 Lovitură uriașă pentru Gigi Becali și FCSB! A venit motivarea Curții de Apel în procesul cu privire la palmaresul clubului Steaua 12:25 „Magic!” Presa din Spania, comparație fabuloasă între Gică și Ianis Hagi după meciul cu Real Madrid 12:22 Christian Horner, anunţ ferm despre viitorul lui Max Verstappen la Red Bull: „Este foarte fericit, are cea mai bună maşină!” 12:13 Dan Șucu se luptă cu un club din Europa pentru semnătura lui Neil Lennon! Pe lista cărei echipe se află tehnicianul 12:00 Programul complet al Marelui Premiu de la Imola (17-19 mai, AntenaPLAY). Cursa e live pe Antena 1, duminică, de la ora 16:00 11:46 FotoIubita lui Horaţiu Moldovan se îmbogăţeşte pe TikTok! A cântat o manea celebră şi a adunat peste 36 de milioane de afişări 11:15 Corvinul Hunedoara – Oţelul Galaţi LIVE TEXT, ora 20:30, finala Cupei României. Miza e uriaşă: trofeul şi un loc în Europa League 11:03 Adi Mutu, verdict despre transferul lui Louis Munteanu la FCSB. Marea problemă pe care o are golgheterul lui Gică Hagi 10:36 Xavi, asalt total pentru transferul unui star de la Liverpool! Barcelona poate profita de plecarea lui Jurgen Klopp 10:00 AS.ro | Gabriel Grecescu a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveşti de senzaţie din lumea şahului Vezi toate știrile
Citește și