Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

I-a scos peri albi lui Florea: ”Nu l-am bătut niciodată!” A fost adversar cu Michael Phelps: ”Sunt din alt film!” De ce s-a retras Răzvan Florea

Reclamă

Antena Sport Publicat: 31 iulie 2021, 11:02

I-a scos peri albi lui Florea: ”Nu l-am bătut niciodată!” A fost adversar cu Michael Phelps: ”Sunt din alt film!” De ce s-a retras Răzvan Florea

Răzvan Florea, dezvăluiri de senzație la AS.ro LIVE

AS.ro

I-a scos peri albi lui Florea. ”Nu l-am bătut niciodată”, își amintește fostul înotător român. Este vorba despre americanul Aaron Peirsol.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

I-a scos peri albi lui Florea

Florea a dezvăluit la AS.ro LIVE că era prieten cu majoritatea adversarilor săi.

Am avut un adversar pe care nu l-am bătut niciodată. Un american, Aaron Peirsol. Era cam de neînvins. În rest au fost adversari cu care ne băteam pentru locul doi. Nimeni nu l-a bătut pe american.

Noi eram prieteni. După concurs vorbeam, chiar sunt prieten cu câțiva adversari de prim rang”, a declarat Răzvan Florea la AS.ro LIVE.

Reclamă

Răzvan Florea a fost adversar cu generația Michael Phelps

Florea s-a întâlnit de multe ori cu Phelps și susține că nu era prea comunicativ. Răzvan Florea spune că americanii erau ”din alt film” și nu prea-i băgau în seamă.

Am avut plăcerea să concurez cu generația lui Michael Phelps timp de 10 ani. A fost un fenomen. Ca și sportiv, era intangibil. Era cam cum eram eu la campionatele naționale. Nu prea putea fi bătut.

Americanii erau cam ignoranți. Nu prea stau la discuție cu celelalte loturi prezente la Olimpiadă. Ei sunt din alt film. Sunt separați”, a dezvăluit Răzvan Florea la AS.ro LIVE.

Reclamă 4 / 0/3

Răzvan Florea s-a retras la 30 de ani

Florea a dezvăluit motivul pentru care a ales să se retragă. Fostul înotător susține că mai putea duce, dar nu voia să se facă de râs.

Eram epuizat. Cred că aș mai fi putut duce. În 2010 mi-am făcut baremul pentru campionatele europene și nu m-am dus. Simțeam că nu mai sunt cel care eram cu un an doi în urmă. Am zis că nu mă duc să ies pe locul 8”, povestește Florea.

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
29
apr.
22:35
Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului”
Vezi toate știrile
Citește și