Închide meniul

Conducerea lui Dinamo, răspuns pentru Deian Sorescu, Paul Anton şi Steliano Filip: „Să se gândească și la club! Sunt niște reguli în insolvență”

Dragoș Vasile Publicat: 27 iulie 2021, 21:10

Reclamă
Conducerea lui Dinamo, răspuns pentru Deian Sorescu, Paul Anton şi Steliano Filip: „Să se gândească și la club! Sunt niște reguli în insolvență

Dinamo

Catalin Ciupureanu/SPORT PICTURES

Conducerea lui Dinamo, răspuns pentru Deian Sorescu, Paul Anton şi Steliano Filip

Iuliu Mureşan, directorul executiv de la Dinamo, este de părere că, dacă cei trei fotbalişti s-ar transfera, clubul ar ajunge într-o situaţie critică. Acesta a explicat fapul că insolvenţa clubului complică şi mai rău calculele în Ştefan cel Mare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Jucătorii se gândesc la banii pe care îi aveau de primit. Dar, fiind în insolvență, ei intră la masa credală și vor primi o mică parte din restanțe. Nu le convine, îi înțeleg, dar să se gândească și la club. Dacă, Doamne ferește!, nu o să avem rezultate, toată lumea o să piardă, inclusiv la ei.

În perioada Negoiță erau contracte realiste, nu ca în ultima vreme. Eu m-am îngrozit când am văzut ce salarii aveau jucătorii lui Dinamo! Eu nu le-am promis nimic, am venit la începutul lui iulie. Dacă dăm drumul la toți jucătorii, și rămân doar eu și directorul sportiv, n-are rost să ne mai prezentăm. Nu mai avem cu cine să jucăm! Cei care puteau fi promovați sunt deja la prima echipă.

Nu putem decât să-i convingem pe jucători să se pregătească, să obțină rezultate, și, dacă vom avea oferte bune, o să le dăm drumul. Dar gratis nu. Pentru că sunt niște reguli în insolvență”, a declarat Iuliu Mureşan pentru Digi Sport.

Dinamo îl pierde pe Paul Anton. Cât va plăti Universitatea Craiova. Şi Steliano Filip ar putea pleca. „Nu pot continua aşa”

Dinamo a pierdut cu 1-0 contra lui FC U Craiova şi îl poate pierde pe Paul Anton care este dorit de Universitatea Craiova. Steliano Filip a ameninţat şi el cu plecarea.

Reclamă
Reclamă

Steliano Filip a criticat situaţia de la Dinamo şi a ameninţat că ar putea pleca, după primul eşec suferit de „câini” în acest sezon. Anton este deja cu un pas la rivala lui FC U Craiova, Universitatea. În schimbul mijlocaşului, Mihai Rotaru ar urma să plătească 100.00 de euro.

„Este foarte greu când se vorbeşte despre alte plecări. Din ce ştiu eu, Paul nu a jucat astăzi pentru că are o accidentare. E normal să aibă oferte. (…) Nu mă gândesc la plecare, dar nici nu pot continua aşa. Am avut o înţelegere şi nu s-a făcut nimic. Nu prea sunt cu mine cei de sus. Nu vreau să vorbesc mai mult, pentru că sunt supărat”, a transmis Steliano Filip la Digi Sport.

Reclamă
Reclamă
Recomandări

Va reuşi Simona Halep să obţină prima victorie, după revenirea pe teren?

Loading ... Loading ...
Citește și:
11:02

FotoGigi Becali a dezvăluit ce discuţie va avea cu jucătorii în avion: „Poate le rămâne în cap!”

10:39

FotoGigi Becali l-a criticat pe Tavi Popescu la plecarea spre Salonic: „Nu e bine ce face!” L-a anunţat că nu va juca cu PAOK

9:50

Decizia radicală luată la doar câteva ore după atacul cu rachete al Iranului asupra Israelului

9:31

Simona Halep – Arina Rodionova LIVE TEXT (13:00), în primul tur de la Hong Kong. Simo revine în circuit după 5 luni

9:01

EXCLUSIVPantelis Kapetanos a anunţat favorita din PAOK – FCSB: „Trebuie să fie foarte atentă în primele 20 de minute”

8:32

VIDEOBernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu, eliminaţi în sferturile China Smash 2024

1 VideoLuiza, soţia lui Cătălin Zmărăndescu, interviu rar despre familia sa: „Vrea să fie şef!” Pasiunea neaşteptată a fiicei sale 2 VIDEOLiga Campionilor Asiei | Al Gharafa – Al Ain 4-2 a fost live în AntenaPLAY! Meci de vis pentru Florinel Coman 3 Cosmin Bărcăuan, avertisment teribil pentru FCSB înaintea meciului cu PAOK: „Este infern! Îi ia de pe tunel!” 4 Dennis Man, criticat de italieni, chiar şi după golul marcat în Parma – Cagliari 2-3: „Nu poţi juca 10 minute” 5 Adrian Mititelu a făcut anunţul: cine e antrenorul lui FCU Craiova! De ce s-a prăbuşit echipa din Bănie 6 Suma uriaşă strânsă de David Popovici în doar 24 de ore pentru copiii cu dizabilităţi. „Sunt copleşit!”
Citește și