Închide meniul

Dinamo îl pierde pe Paul Anton. Cât va plăti Universitatea Craiova. Şi Steliano Filip ar putea pleca. „Nu pot continua aşa”

Publicat: 26 iulie 2021, 23:57

Reclamă
Dinamo îl pierde pe Paul Anton. Cât va plăti Universitatea Craiova. Şi Steliano Filip ar putea pleca. „Nu pot continua aşa

Steliano Filip, scos din lot pentru meciul cu FC U Craiova 1948

Hepta

Steliano Filip a criticat situaţia de la Dinamo şi a ameninţat că ar putea pleca, după primul eşec suferit de „câini” în acest sezon. Anton este deja cu un pas la rivala lui FC U Craiova, Universitatea. În schimbul mijlocaşului, Mihai Rotaru ar urma să plătească 100.00 de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Steliano Filip a atacat conducerea clubului după FC U Craiova – Dinamo 1-0

„Este foarte greu când se vorbeşte despre alte plecări. Din ce ştiu eu, Paul nu a jucat astăzi pentru că are o accidentare. E normal să aibă oferte. (…) Nu mă gândesc la plecare, dar nici nu pot continua aşa. Am avut o înţelegere şi nu s-a făcut nimic. Nu prea sunt cu mine cei de sus. Nu vreau să vorbesc mai mult, pentru că sunt supărat”, a transmis Steliano Filip la Digi Sport.

Filip a pus eşecul cu FC U Craiova pe seama ghinionului şi a lăudat atmosfera făcută de fani.

„Nu a intrat în poartă. Craiova a fost echipa cu ocaziile mai mari. O atmosferă frumoasă. Trebuie să ridicăm capul, nu avem timp, suntem puţini. Suferim şi fizic, pentru că suntem în urmă cu pregătirea”, a mai spus Filip.

FC U Craiova, prima victorie în Liga 1

FC U Craiova 1948 a câştigat derby-ul cu Dinamo, scor 1-0. Hugo Vieira a decis confruntarea de pe Ion Oblemenco. Portughezul a marcat în minutul 65, din pasa fabuloasă a lui Bauza. Cu câteva minute mai devreme, Moldoveanu a lovit bara.

Reclamă
Reclamă 4

În urma acestui rezultat, ambele echipe au 3 puncte după primele două etape. Oltenii au următorul meci în deplasare cu FC Voluntari, în timp ce Dinamo o aşteaptă pe Academica Clinceni pe teren propriu.

Incidente între fani la FC U Craiova – Dinamo

Aproape 10.000 de fani au venit în tribune la derby-ul dintre FC U Craiova şi Dinamo. Cu 4.000 mai puţini decât limita impusă de autorităţi, din cauza pandemiei.

Fanii olteni au făcut spectacol în peluză, unde au aprins zeci de torţe. Dinamo a avut aproape o mie de suporteri în peluza opusă. La pauză, au apărut şi incidentele. Fanii gazdelor au încercat să meargă peste rivali.

Reclamă

Jandarmii au intervenit în forţă, iar meciul s-a reluat fără probleme în partea secundă. A continuat în schimb duelul bannerelor între cele două galerii.

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:18 6 iul.

Kylian Mbappe a ieşit de pe teren înainte de a se încheia meciul cu Portugalia! Starul francez, înlocuit cu Barcola

23:55

Adrian Mititelu, discurs incendiar de 30 de minute! Îndemn războinic pentru Becali şi Rotaru: „Fraţilor, cereţi ce vreţi!”

23:50

LIVE TEXTPortugalia – Franţa 0-0. Duel stelar pentru semifinalele EURO 2024, între Cristiano Ronaldo şi Kylian Mbappe

23:43

Jannik Sinner, calificare de senzaţie în optimile de la Wimbledon după o oră şi jumătate de joc! Emma Răducanu e şi ea în optimi

23:41

„Dureros!” Julian Nagelsmann, la pământ după ce Germania a fost eliminată de la EURO 2024! Concluziile după meciul cu Spania

23:26

Denis Alibec a anunţat la ce echipă vrea să joace! I-a dat răspunsul final lui Gigi Becali

1 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 2 FotoValentin Mihăilă a semnat chiar din cantonamentul României! Contract pe trei sezoane şi un salariu uriaş 3 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 4 România – Olanda 0-3, în optimi la EURO 2024. Naţionala României, OUT de la EURO 2024. „Tricolorii” au luptat admirabil 5 FotoReacţia imediată a iubitei lui Valentin Mihăilă, după ce internaţionalul român şi-a decis viitorul. Ami îi e alături la EURO 2024 6 VIDEOGabriel Bortoleto a câştigat cursa de Formula 2 din Austria, LIVE în AntenaPLAY! Victorie uriaşă pentru brazilian
Citește și