Închide meniul
Foto

Stere Halep a anunţat când se va căsători Simona Halep cu Toni Iuruc

Antena Sport Publicat: 28 iulie 2021, 20:32

Reclamă
Stere Halep a anunţat când se va căsători Simona Halep cu Toni Iuruc

Simona Halep şi Toni Iuruc au divorţat oficial

Simona Halep şi Toni Iuruc au divorţat / Instagram Simona Halep

Deşi în site-ul public s-a vehiculat varianta că Simona Halep şi Toni Iuruc s-au căsătorit, Stere Halep a ţinut să precizeze că nu a fost vorba de cununie, ci doar de o petrecere în familie. Stere Halep a spus că fiica sa se va căsători în acest an cu Toni Iuruc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Stere Halep a anunţat când se va căsători Simona Halep cu Toni Iuruc

Așa se face la noi, la machedoni, înainte de cununia civilă. A fost o petrecere între familii, au venit părinţii lui Toni și viitorii nași. Cununia civilă va avea loc în acest an”, a spus Stere Halep pentru Playsport.

Simona Halep le-a cerut părerea părinţilor săi despre Toni Iuruc

Stere Halep a mai dezvăluit că Simona Halep le-a cerut părerea în ceea ce îl priveşte pe Toni Iuruc.

„E băiat bun, altfel nu-l alegeam. Dacă ei i-a plăcut și nouă ne place La început, orice copil își întreabă părinții dacă le place alesul, ce părere au despre el. I-am zis, daca ție îți place, și nouă ne place. Știti cum e proverbul, sub mere nu pot cădea pere”, a mai spus Stere Halep.

Simona Halep şi Toni Iuruc şi-au făcut publică relaţia în 2019

Cei doi și-au făcut publică relația în 2019. Luna trecută, „Simo” s-a mândrit cu inelul de logodnă.

Reclamă

„E foarte frumos şi îl port cu mândrie şi cu plăcere. A fost un moment deosebit, în trecut aş fi spus că e un moment banal. Impactul a fost mare, sunt foarte emoţionată şi mă bucur foarte mult să îl am pe Toni alături de mine. Am plecat la un drum frumos.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:55 VIDEOOvidiu Ionescu a debutat cu o victorie pe tabloul principal la Saudi Smash 2024, exclusiv în AntenaPLAY 15:45 VIDEORomânia – Japonia 4-2 a fost în AntenaPLAY! Victoria ISTORICĂ pentru tricolori la Campionatul Mondial de hochei 15:31 Anunț important despre Radu Drăgușin! Ce se întâmplă cu românul, după ce Florin Manea a spus că ar putea pleca de la Tottenham 15:27 Jucătorii de la U Cluj vor să o retrogradeze pe Dinamo! Prima anunțată în vestiar pentru o victorie în fața „câinilor” 15:15 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami! Max Verstappen, în pole position în cursa de sprint 14:53 Va pune FCSB abonamente la vânzare din sezonul viitor? Mihai Stoica a făcut un anunț important pentru fanii campioanei 14:50 LIVE VIDEOLeeds – Southampton, acum în AntenaPLAY. Leeds își joacă ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 14:28 „E fantastic!” Elias Charalambous, anunțul momentului despre Vlad Chiricheș! S-a operat și va reveni mult mai repede pe teren 13:54 „Ce mesaj ați primit de la Gigi Becali?” Reacția lui Elias Charalambous. Dezvăluiri de la sărbătoarea de titlu a FCSB-ului 13:48 „Lipsă totală de respect!” Galeria lui Rapid boicotează meciul cu CFR Cluj! Anunțul de ultim moment Vezi toate știrile
Citește și