Închide meniul
Foto

Ion Ţiriac nu s-a mai ferit pe plaja din Mamaia. Ce gest a făcut tânăra care l-a însoţit. Bruneta este cu 50 de ani mai tânără

Publicat: 30 iulie 2021, 15:06

Reclamă
Ion Ţiriac nu s-a mai ferit pe plaja din Mamaia. Ce gest a făcut tânăra care l-a însoţit. Bruneta este cu 50 de ani mai tânără

Cum arată Sophie Ayad, fosta iubită a lui Ion Țiriac, la 52 de ani

Hepta

Fostul mare jucător de tenis, ajuns la 82 de ani, s-a bucurat de timpul petrecut pe litoral. A fost însoţit de doi bodyguarzi, dar şi de o tânără de o frumuseţe rară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ion Ţiriac nu s-a mai ferit pe plaja din Mamaia

Reporterii de la click.ro au surprins un moment care a dat de înţeles că relaţia dintre Ion Ţiriac şi tânăra brunetă este una destul de apropiată. În timp ce făcea plajă, femeia şi-a lăsat telefonul pe abdomenul unuia dintre cei mai bogaţi români, gest care poate fi considerat destul de intim.

Cei doi nu s-au ferit de privirile curioşilor şi au stat ore bune la plajă. Potrivit sursei citate, tânăra care este cu aproximativ 50 de ani mai tânără decât Ion Ţiriac a evitat să-l ţină de mână pe magnat.

Bruneta sexy a purtat un ceas de colecţie, de 50.000 de euro. Şi fostul jucător de tenis a atras atenţia prin ţinuta aleasă. După ce s-au bucurat de plajă, aceştia s-au retras într-o cherhana.

Irina Deleanu: „Am râs când s-a scris că l-am părăsit pe Ion Ţiriac! Poate cineva să-l părăsească?”

O altă prietenă a lui Ion Ţiriac a vorbit deschis, în această lună, despre relaţia pe care o are cu miliardarul român. Irina Deleanu, preşedintele Federaţiei Române de gimnastică ritmică, a reacţionat după ce s-a scris, de-a lungul timpului, că ar avea o idilă cu omul de afaceri.

Reclamă

Irina Deleanu a vorbit fără ocolişuri de relaţia pe care o are cu Ion Ţiriac. Aceasta spune că se cunoaşte cu fostul mare tenismen român de 25 de ani şi are o relaţie specială. În acest an, Irina Deleanu, care este o prezenţă constantă în anturajului lui Ion Ţiriac, a lipsit de la ziua de naştere a miliardarului român.

Am râs pentru că m-a distrat foarte tare când s-a scris că l-am părăsit. Poate oare cineva să-l părăsească pe Ion Țiriac?”, a spus Irina Deleanu pentru Playsport. Mai mult, Irina Deleanu a spus, mai în glumă, mai în serios, că nu locuieşte cu miliardarul român.

Ne vedem când e nevoie, avem întâlniri de bussines„, a mai spus Irina Deleanu.

Reclamă 4 / 0/3

Ion Ţiriac se descurcă excelent în acest an. Averea fostului mare jucător de tenis e într-o continuă creştere. Mai întâi a crescut cu 300 de milioane de dolari şi a ajuns la 1.5 miliarde. În ultimele zile a mai făcut un salt de 400 de locuri în clasamentul general şi a ajuns la o avere de 1.7 miliarde de dolari.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 VIDEORomânia – Ungaria 2-1. Victorie istorică la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A, live în AntenaPLAY 12:27 VIDEOCremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B Vezi toate știrile
Citește și