Închide meniul

Reacţia sfâşietoare a Cameliei Potec, după ce tatăl său a fost găsit mort în locuinţă: „Nu pot, nu cred, nu vreau! Ţipete de durere!”

Antena Sport Publicat: 30 iulie 2021, 18:11

Reclamă
Reacţia sfâşietoare a Cameliei Potec, după ce tatăl său a fost găsit mort în locuinţă: „Nu pot, nu cred, nu vreau! Ţipete de durere!

Tatăl Cameliei Potec a decedat

Instagram Camelia Potec

Inginer și om de afaceri, Grigore Potec (67 de ani) a fost consilier municipal în Brăila în perioada 2004-2012. După 2012, fostul membru al Partidului Democrat Liberal a fost director al Tehnonav Brăila, scriu cei de la observatornews.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După ce fratele Cameliei Potec a anunţat decesul tatălui lor pe reţelele de socializare, şi Camelia Potec a avut o reacţie sfâşietoare.

Reacţia sfâşietoare a Cameliei Potec, după decesul tatălui său

NUUUUUUUUUUUUU!!!!! NU POOOOT, NU VREAAAAU, NU CREEEEDDDD!

TIPETE DE DURERE SI DORINTA DE AJUTOR, AJUTOR PE CARE STIU CA NU O SA-L PRIMIM!

SPER CA DUMNEZEU SA TE IERTE SI SA TE DUCA IN LUMINA CA SA POTI AVEA GRIJA DE NOI IN CONTINUARE, TATI!

Reclamă

TE IUBESC CU TOATA FIINTA MEA!„, a scris Camelia Potec pe reţelele de socializare.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Camelia Potec (@cameliapotec)

Anunţul făcut de fratele Cameliei Potec

Alexandru, fratele Cameliei Potec, este cel care a anunţat cumplita veste a decesului tatălui său. Tatăl Cameliei Potec a suferit, în 2017, un grav accident rutier, în județul Buzău. Atunci, mașina pa care acesta o conducerea a lovit violent un cal, lăsat nesupravegheat, care a sărit brusc pe șosea.

Reclamă 4 / 0/3

Cu durere în suflet, familia aduce la cunoștință prietenilor și colaboratorilor, ca în data de 30.07.2021 a trecut în neființă dragul nostru tata și bunic, Ing. GRIGORE POTEC. Trupul neînsuflețit va fi depus astăzi la Capela Catedralei Nașterii Domnului, Brăila. Înmormântarea va avea loc la Cimitirul din Grid, jud. Brașov, în data de 01.08.2021, la orele 13:00. Dumnezeu sa îl odihnească in pace și lumina!, a anunţat pe Facebook Alexandru Potec, fratele Cameliei Potec.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci Vezi toate știrile
Citește și