Închide meniul

Reacţia sfâşietoare a Cameliei Potec, după ce tatăl său a fost găsit mort în locuinţă: „Nu pot, nu cred, nu vreau! Ţipete de durere!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 30 iulie 2021, 18:11

Reacţia sfâşietoare a Cameliei Potec, după ce tatăl său a fost găsit mort în locuinţă: „Nu pot, nu cred, nu vreau! Ţipete de durere!

Tatăl Cameliei Potec a decedat

Instagram Camelia Potec

Inginer și om de afaceri, Grigore Potec (67 de ani) a fost consilier municipal în Brăila în perioada 2004-2012. După 2012, fostul membru al Partidului Democrat Liberal a fost director al Tehnonav Brăila, scriu cei de la observatornews.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După ce fratele Cameliei Potec a anunţat decesul tatălui lor pe reţelele de socializare, şi Camelia Potec a avut o reacţie sfâşietoare.

Reacţia sfâşietoare a Cameliei Potec, după decesul tatălui său

NUUUUUUUUUUUUU!!!!! NU POOOOT, NU VREAAAAU, NU CREEEEDDDD!

TIPETE DE DURERE SI DORINTA DE AJUTOR, AJUTOR PE CARE STIU CA NU O SA-L PRIMIM!

SPER CA DUMNEZEU SA TE IERTE SI SA TE DUCA IN LUMINA CA SA POTI AVEA GRIJA DE NOI IN CONTINUARE, TATI!

Reclamă

TE IUBESC CU TOATA FIINTA MEA!„, a scris Camelia Potec pe reţelele de socializare.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Camelia Potec (@cameliapotec)

Anunţul făcut de fratele Cameliei Potec

Alexandru, fratele Cameliei Potec, este cel care a anunţat cumplita veste a decesului tatălui său. Tatăl Cameliei Potec a suferit, în 2017, un grav accident rutier, în județul Buzău. Atunci, mașina pa care acesta o conducerea a lovit violent un cal, lăsat nesupravegheat, care a sărit brusc pe șosea.

Reclamă 4 / 0/3

Cu durere în suflet, familia aduce la cunoștință prietenilor și colaboratorilor, ca în data de 30.07.2021 a trecut în neființă dragul nostru tata și bunic, Ing. GRIGORE POTEC. Trupul neînsuflețit va fi depus astăzi la Capela Catedralei Nașterii Domnului, Brăila. Înmormântarea va avea loc la Cimitirul din Grid, jud. Brașov, în data de 01.08.2021, la orele 13:00. Dumnezeu sa îl odihnească in pace și lumina!, a anunţat pe Facebook Alexandru Potec, fratele Cameliei Potec.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 LIVE VIDEOLamia – PAOK 1-0 este acum în AntenaPLAY. Lovitură de teatru! Echipa lui Răzvan Lucescu a primit gol în minutul 45+4 17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:55 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe de start 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso 17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 16:43 Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan Vezi toate știrile
Citește și