Închide meniul
VIDEO

Marius Şumudică se simte ca la Jocurile Olimpice cu CFR Cluj! „Avem bronzul asigurat!” Declaraţii inedite despre dubla cu Young Boys Berna

Reclamă

Publicat: 30 iulie 2021, 19:58 / Actualizat: 30 iulie 2021, 22:09

Marius Şumudică se simte ca la Jocurile Olimpice cu CFR Cluj! „Avem bronzul asigurat! Declaraţii inedite despre dubla cu Young Boys Berna

Marius Şumudică se simte la Jocurile Olimpice cu CFR Cluj

SportPictures / Flaviu Buboi/SPORT PICTURES via Hepta

Marius Şumudică speră ca CFR Cluj să îşi ia revanşa cu Young Boys Berna. Elveţienii au învins dramatic echipa din Gruia în ultimul meci al grupelor Europa League din sezonul trecut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Şumudică se simte la Jocurile Olimpice

CFR a ratat atunci calificarea. Acum, clujenii o înfruntă pe Young Boys în turul 3 preliminar al Champions League.

„Involuntar te duce gândul acolo. Şi jucătorii, şi eu ne gândim. Să înţelegem că insuccesele de ieri obligă CFR-ul mai departe. Jucătorii mei să înţeleagă că sunt singura echipa românească care merge mai departe.

E la fel ca la Jocurile Olimpice. Când stai să aştepţi medalii, de unde aştepţi? Avem 2-3 sporturi de unde aşteptăm medalii. Noi suntem una dintre echipele care au rămas în cursă pentru medalie, să zic aşa. Cu toate că ne-am asigurat bronzul.

În momentul de faţă avem bronzul asigurat. Sperăm să ne ducem spre argint sau spre aur”, a spus Marius Şumudică, la conferinţa de presă de vineri, dinaintea meciului de campionat cu Chindia, referindu-se la faptul că echipa sa are asigurat locul în grupele Conference League, dar speră la grupele Champions League sau Europa League.

Reclamă

Prima manșă dintre CFR Cluj şi Young Boys va avea loc în Gruia, pe 3 august, de la ora 21:00. Returul se va juca pe 10 august, la 21:30, la Berna.

Marius Şumudică, ironii către Gigi Becali

Şumudică nu a uitat nici de rivalitatea cu Gigi Becali şi l-a taxat pe şeful FCSB. El s-a referit la mesajul primit de la Becali în timpul meciului cu Borac Banja Luka.

Reclamă 4 / 0/3

Şeful FCSB nu ştia că s-a anulat regula golurilor în deplasare şi a crezut că CFR fusese eliminată din Champions League.

„E un Dumnezeu sus care te bate tot timpul. Niciodată la fotbal să nu râzi de ceilalţi. Dacă apuci să te bucuri şi să razi de raul altuia… ştiţi cum e. Când sapi groapa altuia, cazi în ea. Îmi pare rău pentru echipele care au ieşit.

Mi-a părut rău de Sepsi, s-a exprimat super ok. Au întâlnit şi un adversar destul de puternic, dacă îi comparăm cu cei din Kazahstan pe care i-a avut FCSB sau cu cei din Albania pe care i-a avut Craiova. Mi-a părut sincer rău de toate cele 3 echipe, făă ironie”, a mai spus Marius Şumudică.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
29
apr.
22:35
Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului”
Vezi toate știrile
Citește și