Închide meniul

„Mă apucam de agricultură!” Jucătorii lui FCSB, făcuţi praf după umilinţa cu Şahtior Karagandy. „Îmi dădeam foc la legitimaţie!”

Reclamă

Publicat: 30 iulie 2021, 17:34 / Actualizat: 30 iulie 2021, 19:42

„Mă apucam de agricultură! Jucătorii lui FCSB, făcuţi praf după umilinţa cu Şahtior Karagandy. „Îmi dădeam foc la legitimaţie!

"Mă apucam de agricultură în locul lor!", le-a transmis Valeriu Răchită jucătorilor lui FCSB.

Hepta

„Mă apucam de agricultură!” Asta spune Valeriu Răchită că ar fi făcut dacă ar fi fost în locul lui Moruţan, Tănase şi a celorlalţi jucători de la FCSB, după eşecul umilitor cu Şahtior Karagandy.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorii lui FCSB, făcuţi praf după umilinţa cu Şahtior Karagandy: „Mă apucam de agricultură!”

Răchită crede că în curând echipele din România vor fi învinse şi de adversare din Gibraltar.

„Îmi dădeam foc la legitimație. Veneam acasă, îmi luam o brichetă de un leu și îmi ardeam legitimația de fotbalist. Mă apucam de agricultură, de fonduri europene și de orice în afară de sport. Te poți angrena în competiții Old Boys, pe care și eu le frecventez.

Dacă te bate Șahtior Karagandy pe un teren neutru, înseamnă că nu ești profesionist. Pe vremea mea, jucam cu echipa a doua împotriva lor în cantonamentele din Antalya. O să ne bată și echipe din Gibraltar în următorul an”, a declarat Valeriu Răchită, la Sport Total FM.

Gigi Becali, înrăit de umilinţa din Conference League: „Bine, tată, ține minte!”

Umilința din Conference League l-a înrăit pe Gigi Becali! Patronul de la FCSB a anunțat că va renunța la câțiva jucători. Omul de afaceri nu se dă însă bătut. Becali și-a dezvăluit planul pentru viitor.

Reclamă

„Bine, tată, ține minte! La anul, în septembrie, FCSB în grupele Champions League! Vreau campionatul că vreau Liga Campionilor, 40 de milioane, asta vreau! A fost echipa asta prea slabă și am pus copiii în teren.

Am pus ca să fim mai buni pe atac, am fost egalați. La anul, pe vremea asta, peste o lună, o să fim în Champions League. Cam în septembrie vorbim. Înregistrați asta! Eu știu ce marfă am”, a declarat Gigi Becali la Digi Sport.

FCSB, premieră negativă în cupele europene

FCSB a învins cu 1-0 la Bucureşti, dar a cedat cu 2-1 la Erevan, pe teren neutru de Şahtior Karagandy, o echipă clasată pe locul 11 în acest moment în campionatul din Kazahstan.

Reclamă 4 / 0/3

Pentru că nu a mai contat regula golului din deplasare, s-a trecut la prelungiri şi, apoi, la lovituri de departajare, unde FCSB a fost învinsă cu 5-3.

Este pentru prima dată când FCSB este eliminată din Europa din primul tur în care participă. De asemenea, echipa lui Becali a bifat în premieră patru sezoane la rând fără calificarea în grupele unei competiţii europene, acolo unde a fost prezentă 11 ani la rând, între 2004 şi 2014.

Recomandări
  • FCSB, eliminată din Conference League
  • Roş-albaştrii au fost învinşi de Şahtior Karagandy

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât timp fără vină..” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:24 Veste de ultim moment despre Alexandru Băluţă! Ce se întâmplă cu mijlocaşul, înainte de FCSB – Rapid 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” Vezi toate știrile
Citește și