Închide meniul
EXCLUSIV

Gigi Becali, prima reacţie după ce a fost anunţat transferul lui Olimpiu Moruţan la Galatasaray! Cum au decurs negocierile cu turcii

Publicat: 31 iulie 2021, 18:28

Reclamă
Gigi Becali, prima reacţie după ce a fost anunţat transferul lui Olimpiu Moruţan la Galatasaray! Cum au decurs negocierile cu turcii

Gigi Becali vrea să preia comanda la FCSB

Profimediaimages

Gigi Becali spune că oferta oficială încă nu a ajuns la FCSB, dar confirmă că tratativele au fost aproape finalizate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali, prima reacţie despre transferul lui Moruţan la Galatasaray

„Nu s-a făcut încă. Negociem. Nu ştiu, probabil că o fi vorbit cu ei, acolo. Probabil or fi luat hotărârea să dea 10 milioane şi atunci au zis: ‘Da, domne’, dăm 10 milioane şi îl facem!’ Mai repede ştiu ei acolo, jurnaliştii, decât noi aici.

Probabil că vor face mâine oferta. Încă n-au trimis, dar suntem în contact. Eu am cerut 10 milioane. Ei au zis că 8, că 9. Eu am zis: ‘Domne, fără 10 milioane nu-ldau!’ Şi probabil că au luat hotărârea”, a spus Gigi Becali pentru AntenaSport.

Jurnalistul italian Nicolo Schira a anunțat, pe contul personal de Twitter, că FCSB s-a înţeles cu Galatasaray pentru transferul lui Olimpiu Moruţan. Mijlocaşul de 22 de ani va ajunge la Instanbul în următoarele zile şi va semna înţelegerea valabilă până în 2026.

La echipa lui Fatih Terim, Moruţan va fi coleg cu Alex Cicâldău, fostul rival din Liga 1.

Reclamă

Când s-a decis Gigi Becali să îl transfere pe Olimpiu Moruţan

Gigi Becali a anunţat plecarea lui Moruţan după eşecul ruşinos cu Şahtior Karagandy din turul 2 preliminat al Conference League. Moruţan îl ajută să asigure bugetul.

„Am mâncat bătaie la fotbal, ce vreţi?! Doi jucători o să fie daţi afară, gata (n.r. Ondrasek şi Vucur)! Moruţan pleacă. Ştiţi de unde e oferta, de la Galatasaray”, a declarat Gigi Becali pentru AS.ro.

Latifundiarul din Pipera a cerut iniţial 20 de milioane de euro pentru a renunţa la Moruţan. În cele din urmă şi-a redus la jumătate pretenţiile financiare. Potrivit Transfermarkt, mijlocaşul de 22 de ani are o cotă de piaţă de 2.8 milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Fatih Terim îl aşteaptă pe Olimpiu Moruţan la Galatasaray

Fatih Terim a vorbit despre transferul lui Olimpiu Moruţan la Galatasaray. Antrenorul turcilor a avut doar cuvinte de laudă la adresa fotbalistului de la FCSB, pe care l-a comparat cu legendarii Gică Hagi şi Gică Popescu.

„Moruțan este un fotbalist foarte bun, îmi place foarte mult. Pentru suma potrivită, nu cred că ar refuza Galatasaray. Am şi văzut şi ştiri în care a zis că joacă mai slab ca să ajungă la noi. Este genul de jucător care face spectacol, așa cum au făcut și frații lui înainte, Hagi, Popescu, Ilie (n.r. Adrian Ilie). Veți vedea până la 1 septembrie ce va face Galatasaray”, a declarat Fatih Terim pentru T24.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:29 Bogdan Lobonţ, făcut praf de fanii de la Rapid: „Nu e în sufletul nostru!” „Trădarea” antrenorului nu a fost nici acum iertată 10:23 Suedia – SUA LIVE VIDEO (21:20) în AntenaPLAY! Programul zilei de la Campionatul Mondial de hochei! Primele meciuri sunt la 17:20 9:52 Mutarea de urgenţă pe care Dinamo a vrut să o facă! „Câinii”, loviţi de probleme înaintea etapei decisive din play-out 9:41 Mihai Stoica ştie de ce Dan Şucu nu a vrut să îl aducă pe Marius Şumudică la Rapid: „Discutăm despre un rapidist 100%” 9:11 „Îl are exemplu pe Tănase!” Verdictul lui Ilie Dumitrescu despre transferul lui Florinel Coman în Qatar 8:57 Xabi Alonso nu se opreşte după ce a intrat în istoria fotbalului cu Bayer Leverkusen: „Băieţii mei merită tripla” 8:30 Veşti proaste pentru FCSB şi Rapid! Anunţul făcut de Farul Constanţa în legătură cu Louis Munteanu” 8:22 „Aşa i-a promis lui Gigi!” Cum ar putea reveni Florin Tănase la FCSB! Mihai Stoica a făcut anunţul 0:17 Bayer Leverkusen, record FABULOS pentru istoria fotbalului. Gol în minutul 90+7 şi calificare în finala Europa League 0:00 Atalanta – Bayer Leverkusen este finala Europa League 2024! Olympiacos – Fiorentina, finala Conference League Vezi toate știrile
Citește și