Închide meniul
EXCLUSIV

Olimpiu Moruţan îşi poate face bagajele. Gigi Becali e sigur că se va îmbogăţi. „Pleacă la Galatasaray!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 30 iulie 2021, 12:45

Olimpiu Moruţan îşi poate face bagajele. Gigi Becali e sigur că se va îmbogăţi. „Pleacă la Galatasaray!

Gigi Becali l-a desfiinţat pe Olimpiu Moruţan, iar Galatasaray încearcă să profite

Profimediaimages

Echipa care l-a transferat şi pe Alexandru Cicâldău a acceptat cerinţele lui Gigi Becali. Gruparea Cim Bom Bom va plăti 10 milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Olimpiu Moruţan este ca şi plecat de la FCSB

Conducătorul lui FCSB a trecut deja peste eliminarea surprinzătoare din turul 2 preliminar al UEFA Conference League. Gigi Becali pierde bani după ce îi dă afară pe Stipe Vucur și Zdenek Ondrasek, dar reuşeşte o afacere spectaculoasă pe piaţa transferurilor. Olimpiu Moruţan îl ajută să asigure bugetul.

Am mâncat bătaie la fotbal, ce vreţi?! Doi jucători o să fie daţi afară, gata! Moruţan pleacă. Ştiţi de unde e oferta, de la Galatasaray„, a declarat Gigi Becali pentru AS.ro.

Latifundiarul din Pipera a cerut iniţial 20 de milioane de euro pentru a renunţa la Moruţan. În cele din urmă şi-a redus la jumătate pretenţiile financiare. Potrivit Transfermarkt, mijlocaşul de 22 de ani are o cotă de piaţă de 2.8 milioane de euro.

”Împăratul” Fatih Terim îl aşteaptă pe Olimpiu Moruţan la Galatasaray

Fatih Terim a vorbit despre transferul lui Olimpiu Moruţan la Galatasaray. Antrenorul turcilor a avut doar cuvinte de laudă la adresa fotbalistului de la FCSB, pe care l-a comparat cu legendarii Gică Hagi şi Gică Popescu.

Reclamă

Moruțan este un fotbalist foarte bun, îmi place foarte mult. Pentru suma potrivită, nu cred că ar refuza Galatasaray. Am şi văzut şi ştiri în care a zis că joacă mai slab ca să ajungă la noi. Este genul de jucător care face spectacol, așa cum au făcut și frații lui înainte, Hagi, Popescu, Ilie (n.r. Adrian Ilie). Veți vedea până la 1 septembrie ce va face Galatasaray”, a declarat Fatih Terim pentru T24.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:00 Rapid – Universitatea Craiova, 20:30, LIVE TEXT. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2. Echipele de start 19:00 Arne Slot, înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool, cale liberă spre Anfield! Anunţul făcut de Fabrizio Romano 18:43 Gigi Becali are concurenţă pentru semnătura jucătorului pe care îl doreşte la FCSB: „I-a făcut o ofertă concretă” 18:32 Statistica îi dă fiori lui Carlos Sainz! La ce scenariu se poate aştepta spaniolul, după plecarea de la Ferrari 18:08 Ronnie O’Sullivan, en-fanfare în sferturile de finală ale Campionatului Mondial! „Racheta” continuă cursa pentru recordul absolut 17:37 Decizia care a „îngropat-o” pe Liverpool! Ce s-a întâmplat de când Jurgen Klopp şi-a anunţat plecarea 16:55 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 29 aprilie 2024 16:48 Iga Swiatek – Sara Sorribes 6-1, 6-0! Liderul mondial, în sferturi la Madrid, după 67 de minute 16:41 Dennis Man a primit verdictul din partea medicilor! Cât va lipsi internaţionalul român 16:35 Dezastru pentru Dinamo! Aflaţi pe loc de retrogradare, „câinii” au mai primit o veste teribilă: „Nu vor mai putea folosi stema” Vezi toate știrile
Citește și