Închide meniul
NEWS ALERT

Fatih Terim, anunţ oficial despre transferul lui Olimpiu Moruţan la Galatasaray! Ce a spus „Împăratul” despre negocierile cu Gigi Becali

Dragoș Vasile Publicat: 1 august 2021, 16:20 / Actualizat: 1 august 2021, 21:00

Reclamă
Fatih Terim, anunţ oficial despre transferul lui Olimpiu Moruţan la Galatasaray! Ce a spus „Împăratul despre negocierile cu Gigi Becali

Olimpiu Moruțan

Profimediaimages

Fatih Terim, anunţ oficial despre transferul lui Olimpiu Moruţan la Galatasaray

Gigi Becali a anunţat că transferul lui Olimpiu Moruţan la Galatasaray e ca şi făcut, însă este contrazis chiar de Fatih Terim. „Împăratul” a anunţat că între cele două cluburi nu s-a făcut nicio înţelegere. Ba mai mult, nu a avut loc nicio întâlnire oficială pentru transferul jucătorului de la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Nu am avut nicio întâlnire oficială pentru Moruţan”, a anunţat Fatih Terim, citat de fotomac.com.

Ioan Becali, detalii de ultimă oră despre transferul lui Moruţan la Galatasaray: „Gigi mi-a scris într-o scrisoare exclusivă”

Ioan Becali a dat noi explicaţii despre transferul lui Olimpiu Moruţan la Galatasaray, asta după ce preşedintele turcilor a anunţat că jucătorul de la FCSB nu va mai ajunge în Super Lig.

”Cu Moruțan, clubul e interesat și așteptăm să vedem. În momentul în care va fi 99.99999%, voi anunța și eu. Ce fac eu? Stau să mă pun pe Instagram? Ce sunt eu? Eu nu mă fotografiez, am doar o fotografie în 31 de ani, una cu Mourinho și Crăciunescu, pe care mi-a dat-o Crăciunescu, atât.

E o sumă de 10 milioane de euro, Gigi nu acceptă nici 9.5, nici 9.9. El acceptă 10 milioane, ce mi-a scris într-o scrisoare exclusivă. Jucătorul e exclusiv pentru firma Becali Sport, exclusiv cu suma de 10 milioane.

Reclamă

Doar atunci se face transferul. Galatasaray tratează acum, vorbesc între ei, Fatih Terim îl place, dar nu el decide suma de transfer”, a declarat Giovanni Becali, la Digi Sport.

Când s-a decis Gigi Becali să îl transfere pe Olimpiu Moruţan

Gigi Becali a anunţat plecarea lui Moruţan după eşecul ruşinos cu Şahtior Karagandy din turul 2 preliminat al Conference League. Moruţan îl ajută să asigure bugetul.

„Am mâncat bătaie la fotbal, ce vreţi?! Doi jucători o să fie daţi afară, gata (n.r. Ondrasek şi Vucur)! Moruţan pleacă. Ştiţi de unde e oferta, de la Galatasaray”, a declarat Gigi Becali pentru AS.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Latifundiarul din Pipera a cerut iniţial 20 de milioane de euro pentru a renunţa la Moruţan. În cele din urmă şi-a redus la jumătate pretenţiile financiare. Potrivit Transfermarkt, mijlocaşul de 22 de ani are o cotă de piaţă de 2.8 milioane de euro.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:44 Dan Petrescu îl vrea pe unul dintre golgheterii Ligii 1. Lovitura pregătită de CFR Cluj pe piaţa transferurilor 9:11 Edin Terzic, după calificarea Borussiei Dortmund în finala Ligii Campionilor: „Este bucurie pură şi o mândrie extremă” 8:58 PSG, făcută praf în Franţa după eliminarea din Liga Campionilor: „Faliment, venim!” 8:39 Reacţia lui Kylian Mbappe, după ce PSG a fost eliminată din Liga Campionilor. Întrebarea care l-a iritat pe starul lui PSG 7
mai
23:44
PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare!
7
mai
23:43
FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului
7
mai
23:32
Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume
7
mai
23:17
Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci”
7
mai
23:16
Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2”
7
mai
22:49
Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia
Vezi toate știrile
Citește și