Închide meniul
NEWS ALERT

Fatih Terim, anunţ oficial despre transferul lui Olimpiu Moruţan la Galatasaray! Ce a spus „Împăratul” despre negocierile cu Gigi Becali

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 1 august 2021, 16:20 / Actualizat: 1 august 2021, 21:00

Fatih Terim, anunţ oficial despre transferul lui Olimpiu Moruţan la Galatasaray! Ce a spus „Împăratul despre negocierile cu Gigi Becali

Olimpiu Moruțan

Profimediaimages

Fatih Terim, anunţ oficial despre transferul lui Olimpiu Moruţan la Galatasaray

Gigi Becali a anunţat că transferul lui Olimpiu Moruţan la Galatasaray e ca şi făcut, însă este contrazis chiar de Fatih Terim. „Împăratul” a anunţat că între cele două cluburi nu s-a făcut nicio înţelegere. Ba mai mult, nu a avut loc nicio întâlnire oficială pentru transferul jucătorului de la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Nu am avut nicio întâlnire oficială pentru Moruţan”, a anunţat Fatih Terim, citat de fotomac.com.

Ioan Becali, detalii de ultimă oră despre transferul lui Moruţan la Galatasaray: „Gigi mi-a scris într-o scrisoare exclusivă”

Ioan Becali a dat noi explicaţii despre transferul lui Olimpiu Moruţan la Galatasaray, asta după ce preşedintele turcilor a anunţat că jucătorul de la FCSB nu va mai ajunge în Super Lig.

”Cu Moruțan, clubul e interesat și așteptăm să vedem. În momentul în care va fi 99.99999%, voi anunța și eu. Ce fac eu? Stau să mă pun pe Instagram? Ce sunt eu? Eu nu mă fotografiez, am doar o fotografie în 31 de ani, una cu Mourinho și Crăciunescu, pe care mi-a dat-o Crăciunescu, atât.

E o sumă de 10 milioane de euro, Gigi nu acceptă nici 9.5, nici 9.9. El acceptă 10 milioane, ce mi-a scris într-o scrisoare exclusivă. Jucătorul e exclusiv pentru firma Becali Sport, exclusiv cu suma de 10 milioane.

Reclamă

Doar atunci se face transferul. Galatasaray tratează acum, vorbesc între ei, Fatih Terim îl place, dar nu el decide suma de transfer”, a declarat Giovanni Becali, la Digi Sport.

Când s-a decis Gigi Becali să îl transfere pe Olimpiu Moruţan

Gigi Becali a anunţat plecarea lui Moruţan după eşecul ruşinos cu Şahtior Karagandy din turul 2 preliminat al Conference League. Moruţan îl ajută să asigure bugetul.

„Am mâncat bătaie la fotbal, ce vreţi?! Doi jucători o să fie daţi afară, gata (n.r. Ondrasek şi Vucur)! Moruţan pleacă. Ştiţi de unde e oferta, de la Galatasaray”, a declarat Gigi Becali pentru AS.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Latifundiarul din Pipera a cerut iniţial 20 de milioane de euro pentru a renunţa la Moruţan. În cele din urmă şi-a redus la jumătate pretenţiile financiare. Potrivit Transfermarkt, mijlocaşul de 22 de ani are o cotă de piaţă de 2.8 milioane de euro.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” Vezi toate știrile
Citește și