Închide meniul

Universitatea Craiova – FC Botoşani 1-2 | Ionuţ Vînă, cu moralul la pământ după debutul în Bănie: „Mă simt rău acum din foarte multe puncte de vedere!”

Dragoș Vasile Publicat: 1 august 2021, 21:38

Reclamă
Universitatea Craiova – FC Botoşani 1-2 | Ionuţ Vînă, cu moralul la pământ după debutul în Bănie: „Mă simt rău acum din foarte multe puncte de vedere!

Ionuţ Vînă

Facebook Universitatea Craiova

Ionuţ Vînă, cu moralul la pământ după Universitatea Craiova – FC Botoşani 1-2

Laurenţiu Reghecampf a mizat pe Ionuţ Vînă, chiar dacă fotbalistul a recunoscut că nu are ritm de joc. Mijlocaşul a fost cu moralul la pământ după înfrângerea cu FC Botoşani, explicând că se simte „rău din foarte multe puncte de vedere”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Mă simt rău acum din foarte multe puncte de vedere. Am avut o repriză bună, dar după ce am ieşit de la cabine nu am mai fost concentraţi. A venit acel prim gol şi asta ne-a dereglat un pic. Ratăm, se poate întâmpla oricui.

Trebuie să muncim mai mult, să încercăm să ajungem cât mai mult la poartă. Mi-a zis Mister că o să mă bage. Încă nu am ritm de joc. E foarte greu, dar trebuie să privim înainte. Am ieşit din Europa şi acum avem timp”, a declarat Ionuţ Vînă la Digi Sport.

Universitatea Craiova – FC Botoşani 1-2 | Oltenii, incapabili să câştige şi cu Reghecampf pe bancă

Universitatea Craiova s-a făcut iar de râs, de data aceasta în campionat. După ce a fost eliminată din Europa, echipa lui Reghecampf a fost învinsă de FC Botoşani.

Oltenii au deschis scorul în prima repriză prin Gustavo, însă moldovenii au întors rezultatul în repriza secundă. Ongenda l-a învins pe David Lazar cu un şut din apropierea porţii, iar Enriko Papa a marcat golul startului de sezon, din „foarfecă”.

Reclamă

Astfel, oltenii au ajuns la al doilea meci din era Reghe în care nu reuşesc să câştige.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
6
mai
1:04
VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții
6
mai
0:40
VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi
6
mai
0:17
Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!”
6
mai
0:04
„Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2!
23:49 Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!” 23:22 CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă 23:07 „E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid! 23:05 VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului 22:31 „Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte 22:24 Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt Vezi toate știrile
Citește și