Închide meniul

Universitatea Craiova – FC Botoşani 1-2 | Oltenii, incapabili să câştige şi cu Reghecampf pe bancă! Enriko Papa a înscris golul startului de sezon

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 1 august 2021, 21:10

Universitatea Craiova – FC Botoşani 1-2 | Oltenii, incapabili să câştige şi cu Reghecampf pe bancă! Enriko Papa a înscris golul startului de sezon

Ilie Dumitrescu nu îl iartă pe Laurenţiu Reghecampf

FOTO: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Oltenii au deschis scorul în prima repriză prin Gustavo, însă moldovenii au întors rezultatul în repriza secundă. Ongenda l-a învins pe David Lazar cu un şut din apropierea porţii, iar Enriko Papa a marcat golul startului de sezon, din „foarfecă”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Astfel, oltenii au ajuns la al doilea meci din era Reghe în care nu reuşesc să câştige.

Universitatea Craiova – FC Botoşani 1-2

Min. 90+6: FC Botoşani a câştigat confruntarea de pe Ion Oblemenco, scor 2-1.

Min. 90: Pap, parade de senzaţie la finalul meciului! Portarul moldovenilor şi-a salvat echipa la şuturile lui Koljic şi Gustavo.

Reclamă

Min. 53: GOOOL FC Botoşani! Papa a dus scorul la 2-1 cu o execuţie superbă din „foarfecă”.

Min. 49: GOOOL FC Botoşani! Ongenda a egalat după o gafă în defensivă a lui Ştefan Vlădoiu.

Min. 46: A început repriza secundă!

Reclamă 4 / 0/3

Min. 45+3: Pauză în Bănie! Universitatea Craiova conduce cu 1-0.

Min 40: GOOOL Universitatea Craiova! Mateiu a trimis o diagonală către Gustavo, care a deschis scorul după ce s-a distrat în cu apărarea moldovenilor.

Min. 18: Ocazie Craiova! Dan Nistor i-a pasat lui Gustavo, care trimite pe lângă poartă.

Min. 3: Fanii olteni nu au uitat de eliminarea din UEFA Conference League. Peluza Nord urmărește meciul de pe al doilea inel al stadionului în semn de protest. De asemenea, suporterii nu i-au încurajat pe jucători.

Min. 1: A început meciul din Bănie!

Decizie surprinzătoare luată de Laurenţiu Reghecampf. Ionuţ Vînă va debuta la Universitatea Craiova la doar o zi după ce a fost prezentat oficial. De asemenea, David Lazar este noul titular între buturile oltenilor. Pigliacelli a fost trecut pe banca de rezerve la returul cu KF Laci. Eşecul cu 1-4 contra lui FCSB l-a făcut pe Reghecampf să ia decizia.

Reclamă

 

Universitatea Craiova joacă primul meci în campionat după ce aventura europeană s-a încheiat. Oltenii nu au marcat cu Laci în 180 de minute şi au fost eliminaţi din preliminariile UEFA Conference League.

Acesta va fi primul meci al lui Laurenţiu Reghecampf în Liga 1, după revenire. În primele două etape, alb-albaştrii au câştigat la limită cu FC Argeş, scor 1-0, şi au fost învinşi de FCSB la scor, 1-4.

De cealaltă parte, FC Botoşani este neînvinsă după primele două etape. Moldovenii au remizat cu FCSB în prima etapă şi au învins-o pe FC Voluntari la limită, scor 1-0.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
0:27
Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2
26
apr.
0:10
Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out
23:58 FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off 23:55 Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!” 23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor Vezi toate știrile
Citește și