Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

„Părinţii nu au fost niciodată liniştiţi că eu eram pe apă!” Georgeta Andrunache, confesiuni emoţionante! Drama din familie care îi putea schimba destinul

Antena Sport Publicat: 2 august 2021, 11:10

Reclamă
„Părinţii nu au fost niciodată liniştiţi că eu eram pe apă! Georgeta Andrunache, confesiuni emoţionante! Drama din familie care îi putea schimba destinul

Georgeta Andrunache

Captură AS.ro LIVE

Georgeta Andrunache s-a apucat de canotaj în clasa a 7-a. De 5 ori campioană olimpică, Georgeta Andrunache şi-a adus aminte că părinţii nu au fost de acord să practice canotajul. O dramă a familiei putea să îi schimbe destinul Georgetei Andrunache.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La mine a fost o situaţie mai grea. Mama a avut un frate decedat înecat. Şi ăsta a fost motivul în care niciodată nu au fost liniştiţi că eu eram pe apă. Până m-am retras, mă întrebau: ‘Mai continui, mai stai acolo?!‘”, a spus Georgeta Andrunache la AS.ro LIVE.

Georgeta Andrunache a plecat cu trenul de la Botoşani la Bucureşti

Georgeta Andrunache a fost nevoită să meargă cu trenul de la Botoşani la Bucureşti după ce, iniţial, părinţii săi nu au vrut să o lase.

Antrenoarea de la clubul sportiv Botoşani a venit la şcoală a măsurat, a vorbit cu profesorul de sport, i s-a transmis mamei că trebuie să plec puţin de la Botoşani până în Bucureşti. Aveam 13 ani, terminasem clasa a şaptea, eram în vacanţă. Nu au fost de acord părinţii mei cu acest sport. Atât de mult mi-am dorit, că mie mi se spusese că e aşa, o vacanţă pe apă, soare, bărci, frumos. Eu ştiam să înot, veneam de pe malul unui iaz şi mi-am dorit foarte mult să plec într-o vacanţă.

Nu au fost de acord părinţii, au plecat grupul de fete selecţionate din Botoşani. La două zile s-a întâlnit profesorul meu de sport cu mama. ‘Şi, a plecat fata?! Este ok?’ Şi zice: ‘Nu! Cum să plece?!’ Şi nu ştiu ce discuţie au avut că a venit mama acasă şi mi-a zis, fă-ţi bagajul că pleci. Din gară de la Botoşani, m-am urcat în tren, şi am coborât în gară la Bucureşti ştiind că mă aşteaptă un domn, înalt, brunet şi cu mustaţă. Era domnul Gioga, cu care am colaborat la lotul olimpic. Aşa am plecat din Botoşani. Cum am ajuns acolo, a fost dragoste la prima vedere şi am zis că nu mai plec„, a mai spus Georgeta Andrunache.

Reclamă

Ce medalii a cucerit Georgeta Andrunache la Jocurile Olimpice:

Georgeta Damian-Andrunache deține, pe lângă medaliile olimpice, alte 11, dintre care 7 de aur, la Campionatele Mondiale.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:08 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă Vezi toate știrile
Citește și