Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

„Părinţii nu au fost niciodată liniştiţi că eu eram pe apă!” Georgeta Andrunache, confesiuni emoţionante! Drama din familie care îi putea schimba destinul

Reclamă

Antena Sport Publicat: 2 august 2021, 11:10

„Părinţii nu au fost niciodată liniştiţi că eu eram pe apă! Georgeta Andrunache, confesiuni emoţionante! Drama din familie care îi putea schimba destinul

Georgeta Andrunache

Captură AS.ro LIVE

Georgeta Andrunache s-a apucat de canotaj în clasa a 7-a. De 5 ori campioană olimpică, Georgeta Andrunache şi-a adus aminte că părinţii nu au fost de acord să practice canotajul. O dramă a familiei putea să îi schimbe destinul Georgetei Andrunache.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La mine a fost o situaţie mai grea. Mama a avut un frate decedat înecat. Şi ăsta a fost motivul în care niciodată nu au fost liniştiţi că eu eram pe apă. Până m-am retras, mă întrebau: ‘Mai continui, mai stai acolo?!‘”, a spus Georgeta Andrunache la AS.ro LIVE.

Georgeta Andrunache a plecat cu trenul de la Botoşani la Bucureşti

Georgeta Andrunache a fost nevoită să meargă cu trenul de la Botoşani la Bucureşti după ce, iniţial, părinţii săi nu au vrut să o lase.

Antrenoarea de la clubul sportiv Botoşani a venit la şcoală a măsurat, a vorbit cu profesorul de sport, i s-a transmis mamei că trebuie să plec puţin de la Botoşani până în Bucureşti. Aveam 13 ani, terminasem clasa a şaptea, eram în vacanţă. Nu au fost de acord părinţii mei cu acest sport. Atât de mult mi-am dorit, că mie mi se spusese că e aşa, o vacanţă pe apă, soare, bărci, frumos. Eu ştiam să înot, veneam de pe malul unui iaz şi mi-am dorit foarte mult să plec într-o vacanţă.

Nu au fost de acord părinţii, au plecat grupul de fete selecţionate din Botoşani. La două zile s-a întâlnit profesorul meu de sport cu mama. ‘Şi, a plecat fata?! Este ok?’ Şi zice: ‘Nu! Cum să plece?!’ Şi nu ştiu ce discuţie au avut că a venit mama acasă şi mi-a zis, fă-ţi bagajul că pleci. Din gară de la Botoşani, m-am urcat în tren, şi am coborât în gară la Bucureşti ştiind că mă aşteaptă un domn, înalt, brunet şi cu mustaţă. Era domnul Gioga, cu care am colaborat la lotul olimpic. Aşa am plecat din Botoşani. Cum am ajuns acolo, a fost dragoste la prima vedere şi am zis că nu mai plec„, a mai spus Georgeta Andrunache.

Reclamă

Ce medalii a cucerit Georgeta Andrunache la Jocurile Olimpice:

Georgeta Damian-Andrunache deține, pe lângă medaliile olimpice, alte 11, dintre care 7 de aur, la Campionatele Mondiale.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera 20:43 LIVE TEXTOţelul Galaţi – U Cluj 1-1. Cisse, lovitură de cap perfectă! Dan Nistor a egalat din penalty 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei (19-21 aprilie, AntenaPLAY). Calificările, sprint-ul și cursa sunt pe Antena 3 CNN 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:18 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Primele meciuri din Europa se joacă ACUM 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” Vezi toate știrile
Citește și