Închide meniul
Foto

„Nu se mai putea”. Bărbatul părăsit de soţie pentru Cristi Borcea trece prin clipe grele. De ce s-a despărţit de iubita care era cu 24 de ani mai tânără

Reclamă

Publicat: 2 august 2021, 16:51 / Actualizat: 2 august 2021, 18:05

„Nu se mai putea”. Bărbatul părăsit de soţie pentru Cristi Borcea trece prin clipe grele. De ce s-a despărţit de iubita care era cu 24 de ani mai tânără

Bărbatul părăsit de soţie pentru Cristi Borcea, Cristian Boureanu, s-a prăbuşit emoţional

Cristian Boureanu a fost căsătorit cu Valentina Pelinel / Mediafax Foto / Marian Ilie via Hepta

În vârstă de 24 de ani, Laura Dincă are jumătate din vârsta lui Boureanu. Bărbatul trece prin clipe grele, mai ales că a mai avut astfel de probleme şi în trecut. Prima soţie l-a părăsit pentru naşul de cununie, a doua pentru Cristi Borcea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce a spus Laura Dincă despre despărţirea de Cristian Boureanu

De această dată, se pare că motivul „rupturii” a fost altul. Neînţelegerile dintre ei au dus la despărţire. Laura Dincă a oferit şi o primă reacţie.

Sunt bine. Nu mai vreau să dau nicio declarație. V-am surprins pe toți cu această separare, asta este, se mai întâmplă. Sunt super ok. Lucrul acesta este de ceva timp, noi nu ne-am despărțit ieri sau acum două zile, ci de ceva timp.

Nu mai vreau să fiu persoană publică. Nu el m-a lăsat, nu eu l-am lăsat, amândoi am decis asta. Ne-am despărțit pentru că nu se mai putea”, a declarat Laura Dincă pentru playtech.ro.

Prietenii Laurei au dezvăluit că desele certuri între ea şi Cristian Boureanu au fost principalul motiv al despărţirii. Din 2018 erau logodiţi.

Reclamă

De o lună, Laura s-a mutat de acasă pentru că nu a mai putut continua relația cu Cristian. Nu i-a fost deloc ușor, mai ales că după atâția ani împreună a intervenit și obișnuința de a fi cu cineva, de a-i simți prezența lângă tine, dar pentru că nu se mai înțelegeau deloc, a venit și deznodământul relației lor. Probabil și nunta s-a lăsat mult așteptată.

Aștepta doar ziua cea mare și fericita petrecere. Acum nu-i rămâne decât să o vândă (n.r. rochia de mireasă) pentru că nu mai are ce să facă cu ea… Există zvonuri cum că Laura a tot sperat că Boureanu să se schimbe, să își schimbe comportamentul, să nu mai existe certuri și discuții între ei, dar acest lucru nu a fost posibil, șansele de împăcare între ei fiind minime”, a precizat un prieten apropiat al tinerei, pentru click.ro.

Drama amoroasă a lui Cristian Boureanu

Primele două mariaje ale lui Cristian Boureanu s-au încheiat cu scandal. Mai întâi s-a căsătorit cu Irina Boureanu, iar „ruptura” dintre ei s-a produs dintr-un motiv uluitor. A aflat că este înşelat de soţie chiar cu naşul de cununie. De supărare, a anunţat-o pe femeie că nu îşi va mai vedea fiica până când nu va renunţa să se mai întâlnească cu Sebastian Vlădescu.

Reclamă 4 / 0/3

Cristian Boureanu şi-a refăcut viaţa şi, în 2007, s-a căsătorit cu Valentina Pelinel. Nici de această dată nu a avut noroc, iar probleme lui au fost cu repetiţie. A divorţat în 2014, după ce fostul fotomodel a început o relaţie cu Cristi Borcea, cu care de altfel s-a şi căsătorit. În spaţiul public au apărut informaţii conform cărora cei doi ar fi avut o relaţie încă din timpul căsniciei cu Boureanu.

Cristi Borcea: „Nu eu i-am cerut Valentinei Pelinel să pună capăt căsniciei cu Boureanu”

Când a fost vorba de Valentina, nu am avut scrupule. Când am văzut-o a doua oară am zis, e clar că va fi cu mine și va fi mama copiilor mei. Am fost tot timpul cu ea. Tot timpul. De când am văzut-o, chiar dacă m-am însurat cu Alina, niciodată nu i-am cerut să pună capăt căsniciei cu Boureanu.

Doi la mână, ea era într-o relație care scârțâia de foarte mulți ani și ne-am plăcut. A fost o femeie care a luptat foarte mult, iar în momentul în care am intrat la pușcărie i-am zis că are apartament la New York, de ce să stea în România, la 29 de ani și atunci mi-a zis că nu poate trăi fără mine și rămâne în țară.

A stat într-un apartament cu chirie și atunci am făcut cea mai bună alegere și cea mai bună afacere a mea de până acum. Este femeia care îmi dă liniște, este calmă, e femeia cu care pot să stau singur și o săptămână în casă, cu care pot să merg în vacanțe câte două-trei săptămâni. Este foarte important să găsești pe cineva să îți dea liniște, căldură și putere”, a recunoscut Cristi Borcea, în acest an.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani Vezi toate știrile
Citește și