Închide meniul
Foto

Drama amoroasă a unui bărbat celebru din România! Prima soţie l-a părăsit pentru naşul de cununie, a doua pentru Cristi Borcea

Reclamă

Publicat: 26 iulie 2021, 10:16

Drama amoroasă a unui bărbat celebru din România! Prima soţie l-a părăsit pentru naşul de cununie, a doua pentru Cristi Borcea

Drama amoroasă a lui Cristian Boureanu

Hepta Syndicate / HEPTA

Boureanu are din nou planuri de nuntă. Numai pandemia l-a împiedicat să ajungă pentru a treia oară la altar. Nu se teme să facă din nou pasul cel mare, chiar dacă a trecut prin clipe teribile în trecut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Drama amoroasă a lui Cristian Boureanu

Primele două mariaje ale lui Cristian Boureanu s-au încheiat cu scandal. Mai întâi s-a căsătorit cu Irina Boureanu, iar „ruptura” dintre ei s-a produs dintr-un motiv uluitor. A aflat că este înşelat de soţie chiar cu naşul de cununie. De supărare, a anunţat-o pe femeie că nu îşi va mai vedea fiica până când nu va renunţa să se mai întâlnească cu Sebastian Vlădescu.

Cristian Boureanu şi-a refăcut viaţa şi, în 2007, s-a căsătorit cu Valentina Pelinel. Nici de această dată nu a avut noroc, iar probleme lui au fost cu repetiţie. A divorţat în 2014, după ce fostul fotomodel a început o relaţie cu Cristi Borcea, cu care de altfel s-a şi căsătorit. În spaţiul public au apărut informaţii conform cărora cei doi ar fi avut o relaţie încă din timpul căsniciei cu Boureanu.

Când a fost vorba de Valentina, nu am avut scrupule. Când am văzut-o a doua oară am zis, e clar că va fi cu mine și va fi mama copiilor mei. Am fost tot timpul cu ea. Tot timpul. De când am văzut-o, chiar dacă m-am însurat cu Alina, niciodată nu i-am cerut să pună capăt căsniciei cu Boureanu.

Cristi Borcea: „Valentina Pelinel mi-a spus că nu poate trăi fără mine”

Doi la mână, ea era într-o relație care scârțâia de foarte mulți ani și ne-am plăcut. A fost o femeie care a luptat foarte mult, iar în momentul în care am intrat la pușcărie i-am zis că are apartament la New York, de ce să stea în România, la 29 de ani și atunci mi-a zis că nu poate trăi fără mine și rămâne în țară.

Reclamă

A stat într-un apartament cu chirie și atunci am făcut cea mai bună alegere și cea mai bună afacere a mea de până acum. Este femeia care îmi dă liniște, este calmă, e femeia cu care pot să stau singur și o săptămână în casă, cu care pot să merg în vacanțe câte două-trei săptămâni. Este foarte important să găsești pe cineva să îți dea liniște, căldură și putere”, a recunoscut Cristi Borcea, în acest an, la Kanal D.

Boureanu este gata să o ia de la capăt. Formează un cuplu cu Laura Dincă de câţiva ani, chiar dacă diferenţa de vârstă este de 24 de ani.

Ca şi Borcea, Boureanu vrea să aibă mulţi copii. Iubita sa a dezvăluit, în urmă cu câteva luni, câţi copii ar vrea să facă iubitul său. „Cristi își dorește să devină tată de încă trei ori”, a spus Laura Dincă, conform Fanatik.

Reclamă 4 / 0/3

Fiica lui Cristian Boureanu este de o frumuseţe rară

Cristian Boureanu are cu ce se mândri. Fiica lui din prima căsătorie, Ioana Boureanu, este de o frumuseţe ieşită din comun.

Tânăra care a împlinit 20 de ani a trecut deja pe la medicul estetician. Studentă la Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative (SNSPA), Ioana a suferit deja o operaţie de mărire a buzelor.

Ioana nu se sfieşte să posteze mai multe poze provocatoare pe reţelele sociale, după cum se poate observa în galeria foto. De altfel, adolescenta are cu numai patru ani mai puţin decât actuala iubită a tatălui ei.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” Vezi toate știrile
Citește și