Închide meniul
NEWS ALERT

Prima decizie luată de Marius Şumudică după ce Alex Chipciu s-a luat la bătaie la antrenament! Ce se întâmplă cu mijlocaşul campioanei

Dragoș Vasile Publicat: 2 august 2021, 20:02

Reclamă
Prima decizie luată de Marius Şumudică după ce Alex Chipciu s-a luat la bătaie la antrenament! Ce se întâmplă cu mijlocaşul campioanei

Alexandru Chipciu, jucătorul lui CFR Cluj

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Marius Şumudică l-a dat afară pe Alex Chipciu de la CFR Cluj după ce s-a luat la bătaie la antrenament

Antrenorul campioanei a răbufnit după ce Alex Chipciu s-a luat la bătaie la antrenament. Fotbalistul a părăsit sesiunea de pregătire, iar Şumudică nu a trecut cu vederea atitudinea jucătorului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă mijlocaşul a calificat campioana României în turul al doilea preliminar UEFA Champions League, acesta a fost dat afară de la echipa din Gruia.

„A spus că este foarte nervos şi nu poate continua antrenamentul. Din momentul acela, pentru mine a fost următorul pas să anunţ conducerea clubului să fie scos de pe lista UEFA şi să nu mai continue în acest grup pentru că nu am nevoie de astfel de jucători.

El a ales drumul, şi l-a ales singur. Nu stau să fac un caz Chipciu acum, este un jucător valoros, pe care eu l-am băgat de când am venit. A marcat un gol care ne-a calificat, nu cred că trebuia să aibă atitudinea asta. Până în momentul de faţă mă aşteptam la nişte scuze, dacă ar fi vrut să facă un pas de reconciliere. Nu le-am primit, de fapt nici nu trebuia să mi le ceară mie, trebuia să le ceară grupului.

Drumurile noastre se despart, din momentul de faţă Chipciu nu mai face parte din lotul CFR-ului. Asta este decizia strict a antrenorului Şumudică”, a anunţat Marius Şumudică.

Reclamă

Haos la CFR Cluj! Alex Chipciu, exclus din lot de Marius Şumudică după ce s-a luat la bătaie la antrenament

Alex Chipciu a fost exclus din lot după ce a avut un conflict cu Otto Hindrich, tânărul portar al ardelenilor, la antrenamente. Mijlocaşul a fost lovit cu mingea în faţă şi a reacţionat violent. La scurt timp, Marius Şumudică a luat decizia categorică.

„Eu nu generez conflicte cu jucătorii, eu sunt un tip extrem de maleabil şi niciodată nu am distrus cariera niciunui jucător lăsându-l pe drumuri sau făcând ceva de genul ăsta. Eu nu am intrat în conflicte cu nimeni.

El s-a manifestat de aşa natură încât să fi eliminat, a trebuit să-l elimin din grup. Nu pot să accept la nesfârşit, nu pot să accept…mai există insulte între jucători, mai există clinciuri, dar nu pot să accept luptă fizică între jucători, niciodată nu o să fiu adeptul acestui lucru.

Reclamă 4 / 0/3

Eu am luat o simplă decizie, l-am scos din antrenament. De fapt el părăsise antrenamentul, nu am văzut în viaţa mea un jucător să îşi dea jos tricoul să plece de pe teren, fiind nervos. Practic l-am întrebat ceea ce s-a întâmplat, de ce face lucrul acesta”, a declarat Marius Şumudică în cadrul unei conferinţe de presă.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four Vezi toate știrile
Citește și