Închide meniul
BREAKING NEWS

Haos la CFR Cluj! Alex Chipciu s-a luat la bătaie cu un coechipier la un antrenament. Marius Şumudică a dezvăluit ce s-a întâmplat: „Nu am văzut în viaţa mea aşa ceva!”

Dragoș Vasile Publicat: 2 august 2021, 19:41

Haos la CFR Cluj! Alex Chipciu s-a luat la bătaie cu un coechipier la un antrenament. Marius Şumudică a dezvăluit ce s-a întâmplat: „Nu am văzut în viaţa mea aşa ceva!

Alex Chipciu,

Hepta

Haos la CFR Cluj! Alex Chipciu, exclus din lot de Marius Şumudică

Alex Chipciu a fost exclus din lot după ce a avut un conflict cu Otto Hindrich, tânărul portar al ardelenilor, la antrenamente. Mijlocaşul a fost lovit cu mingea în faţă şi a reacţionat violent. La scurt timp, Marius Şumudică a luat decizia categorică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tehnicianul şi-a explicat decizia la conferinţa de presă a meciului cu Young Boys. „Eu nu generez conflicte cu jucătorii, eu sunt un tip extrem de maleabil şi niciodată nu am distrus cariera niciunui jucător lăsându-l pe drumuri sau făcând ceva de genul ăsta. Eu nu am intrat în conflicte cu nimeni.

El s-a manifestat de aşa natură încât să fi eliminat, a trebuit să-l elimin din grup. Nu pot să accept la nesfârşit, nu pot să accept…mai există insulte între jucători, mai există clinciuri, dar nu pot să accept luptă fizică între jucători, niciodată nu o să fiu adeptul acestui lucru.

Reclamă

Eu am luat o simplă decizie, l-am scos din antrenament. De fapt el părăsise antrenamentul, nu am văzut în viaţa mea un jucător să îşi dea jos tricoul să plece de pe teren, fiind nervos. Practic l-am întrebat ceea ce s-a întâmplat, de ce face lucrul acesta”, a declarat Marius Şumudică în cadrul unei conferinţe de presă.

Alexandru Chipciu, amendat după ce l-a luat de gât pe un suporter. Anunţul făcut de Jandarmerie

Acesta nu este primul episod de genul cu Alexandru Chipciu protagonist. Fotbalistul a avut o reacţie nervoasă la finalul meciului CFR Cluj – Sepsi, scor 0-1, din etapa a 7-a a play-off-ului trecut. Mijlocaşul campioanei a fost jignit de un suporter şi nu s-a mai putut calma.

Reclamă

Chipciu a avut un conflict violent cu fanul, l-a luat de gât şi i-a adresat injurii. Jandarmii au decis să îl amendeze cu 500 de lei pe fotbalistul liderului din Liga 1, chiar dacă conflictul a fost imediat aplanat.

Jucătorul campioanei a transmis că regretă ieșirea pe care a avut-o. „Îmi pare rău pentru situația creată. Nu trebuia să reacționez așa, indiferent de ce mi-ar fi zis. Nu mă onorează o astfel de ieșire!”, a spus Alexandru Chipciu, pentru AS.ro, după incidentul din Gruia.

Reclamă 4 / 0/3

O va învinge Simona Halep pe Paula Badosa, în primul tur de la Miami?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:27 Vlad Chiricheş primeşte un ajutor uriaş! Decizia luată de FCSB, pentru a-l readuce în formă pe fostul căpitan al României 23:27 „Propagandă comunistă!” Ionuţ Negoiţă s-a năpustit asupra lui Mircea Lucescu şi i-a propus un pariu. Ce îi cere să facă la Dinamo 23:01 Ţipete în vestiarul lui FCU Craiova, după înfrângerea cu Petrolul! Ce reacţii au putut avea Nicolo Napoli şi Vlad Achim 22:39 OFICIAL | Dan Alexa a semnat cu Arsenal Tunari! Va fi ajutat de Ştefan Grigorie 22:30 Petrolul Ploieşti – FCU Craiova 1-0. Echipa lui Adrian Mititelu rămâne pe loc de baraj. Cum arată clasamentul play-out-ului 22:15 „Aşa nu se poate!” Mihai Stoica, răspuns după dezvăluirea „bombă” făcută de Risto Radunovic: „Gigi Becali nu a fost de acord!” 21:54 „Martalogu, sau cum îl cheamă?” Cristian Tudor Popescu l-a desfiinţat pe Patrick Mourtagolou! Ce sfat i-a dat Simonei Halep 21:46 EXCLUSIV„Sunt ca vinul!” Reportaj special de la meciul lui Bănel Nicoliţă din Amara! Au sfârâit grătarele la marginea terenului VIDEO 21:19 Fenerbahce vrea să se retragă din campionatul Turciei! Anunţul echipei după ce jucătorii au fost atacaţi de fanii lui Trabzonspor 20:56 Reacţia lui Gică Popescu, după ce a văzut meciul de coşmar al lui Radu Drăguşin la Tottenham: „Asta ar trebui să se întâmple!” Vezi toate știrile
Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Zodii care iubesc sportul. Nativii care adoră să aibă un stil de viață activ

Zodii care iubesc sportul. Nativii care adoră să aibă un stil de viață activ

Formula 1
Pe același subiect
CSA Steaua, în negocieri pentru obținerea dreptului de promovare
Liga 2 • 17 mart., 16:47
CSA Steaua, în negocieri pentru obținerea dreptului de promovare! Conducerea a făcut anunțul care le dă speranțe fanilor
Cristi Balaj l-a pus la zid pe Ivaylo Petev, după CFR Cluj - Universitatea Craiova: "Trăieşte într-o altă lume. Nu e coerent"
Liga 1 • 17 mart., 12:01
Cristi Balaj l-a pus la zid pe Ivaylo Petev, după CFR Cluj – Universitatea Craiova: „Trăieşte într-o altă lume. Nu e coerent”
Întrebarea care l-a înfuriat pe Adi Mutu după CFR Cluj - Universitatea Craiova 1-2
Liga 1 • 16 mart., 22:40
„Nu e un rezultat corect!” Întrebarea care l-a înfuriat pe Adi Mutu după CFR Cluj – Universitatea Craiova 1-2: „Poate era răcit”
Alexandru Mitriță, mesaj pentru Edi Iordănescu după victoria cu CFR Cluj
Liga 1 • 16 mart., 22:13
Alexandru Mitriță, mesaj pentru Edi Iordănescu după victoria cu CFR Cluj: „Sunt total schimbat! Vreau la EURO!”
CFR Cluj - Universitatea Craiova 1-2
Liga 1 • 16 mart., 21:58
CFR Cluj – Universitatea Craiova 1-2. Etapă perfectă pentru FCSB! Oltenii au câștigat în Gruia și au urcat pe 2. CFR a căzut pe 4