Închide meniul
BREAKING NEWS

Haos la CFR Cluj! Alex Chipciu s-a luat la bătaie cu un coechipier la un antrenament. Marius Şumudică a dezvăluit ce s-a întâmplat: „Nu am văzut în viaţa mea aşa ceva!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 2 august 2021, 19:41

Haos la CFR Cluj! Alex Chipciu s-a luat la bătaie cu un coechipier la un antrenament. Marius Şumudică a dezvăluit ce s-a întâmplat: „Nu am văzut în viaţa mea aşa ceva!

Alex Chipciu,

Hepta

Haos la CFR Cluj! Alex Chipciu, exclus din lot de Marius Şumudică

Alex Chipciu a fost exclus din lot după ce a avut un conflict cu Otto Hindrich, tânărul portar al ardelenilor, la antrenamente. Mijlocaşul a fost lovit cu mingea în faţă şi a reacţionat violent. La scurt timp, Marius Şumudică a luat decizia categorică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tehnicianul şi-a explicat decizia la conferinţa de presă a meciului cu Young Boys. „Eu nu generez conflicte cu jucătorii, eu sunt un tip extrem de maleabil şi niciodată nu am distrus cariera niciunui jucător lăsându-l pe drumuri sau făcând ceva de genul ăsta. Eu nu am intrat în conflicte cu nimeni.

El s-a manifestat de aşa natură încât să fi eliminat, a trebuit să-l elimin din grup. Nu pot să accept la nesfârşit, nu pot să accept…mai există insulte între jucători, mai există clinciuri, dar nu pot să accept luptă fizică între jucători, niciodată nu o să fiu adeptul acestui lucru.

Eu am luat o simplă decizie, l-am scos din antrenament. De fapt el părăsise antrenamentul, nu am văzut în viaţa mea un jucător să îşi dea jos tricoul să plece de pe teren, fiind nervos. Practic l-am întrebat ceea ce s-a întâmplat, de ce face lucrul acesta”, a declarat Marius Şumudică în cadrul unei conferinţe de presă.

Alexandru Chipciu, amendat după ce l-a luat de gât pe un suporter. Anunţul făcut de Jandarmerie

Acesta nu este primul episod de genul cu Alexandru Chipciu protagonist. Fotbalistul a avut o reacţie nervoasă la finalul meciului CFR Cluj – Sepsi, scor 0-1, din etapa a 7-a a play-off-ului trecut. Mijlocaşul campioanei a fost jignit de un suporter şi nu s-a mai putut calma.

Reclamă

Chipciu a avut un conflict violent cu fanul, l-a luat de gât şi i-a adresat injurii. Jandarmii au decis să îl amendeze cu 500 de lei pe fotbalistul liderului din Liga 1, chiar dacă conflictul a fost imediat aplanat.

Jucătorul campioanei a transmis că regretă ieșirea pe care a avut-o. „Îmi pare rău pentru situația creată. Nu trebuia să reacționez așa, indiferent de ce mi-ar fi zis. Nu mă onorează o astfel de ieșire!”, a spus Alexandru Chipciu, pentru AS.ro, după incidentul din Gruia.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Haos la CFR Cluj
  • Alexandru Chipciu a fost exclus din lot de Marius Şumudică

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:40
Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00)
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și