Închide meniul

Dinamo impresionează în Liga 1: „Este neașteptat de bună!” Bonetti a revoluționat jocul „câinilor”! Italianul are cea mai tânără echipă din campionat

Publicat: 3 august 2021, 8:47

Reclamă
Dinamo impresionează în Liga 1: „Este neașteptat de bună! Bonetti a revoluționat jocul „câinilor! Italianul are cea mai tânără echipă din campionat

Dario Bonetti, după Dinamo - Academica Clinceni 3-1

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Dinamo impresionează în Liga 1, iar Ion Crăciunescu a ținut să laude echipa lui Dario Bonetti. Fostul mare arbitru consideră că echipa mai are nevoie de transferuri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Dinamo este neașteptat de bună, având în vedere ce e acolo și ce greutăți sunt în club. A venit Dario Bonetti și mă miram de ce a venit. Cum poți să vii și să iei o echipă cu asemenea probleme?

Dar bravo lui! Face o treabă foarte bună. Dinamo putea să mai înscrie azi. Este foarte bine organizată, iar asta nu se putea face decât cu un antrenor italian.

Se vede mâna lui, se cunoaște. Dacă ar putea transfera și jucători… Dinamo are nevoie de transferuri serioase. Dar Bonetti face o treabă extraordinară. Jos pălăria”, a spus Ion Crăciunescu la Digi Sport.

Dinamo impresionează în Liga 1

Ionel Dănciulescu a rămas și el impresionat de Dinamo. Fostul atacant de legendă al „câinilor” a ținut să-l felicite pe Dario Bonetti.

Reclamă

„Echipa e foarte bine așezată de Bonetti. Se văd automatismele și relații de joc. Tinerii cresc frumos. Important este să se mențină acest ritm și să se facă transferuri”, a spus și Dănciulescu.

Dinamo are cel mai tânăr lot din Liga 1

Dario Bonetti a reușit să facă treabă bună la Dinamo în condiții extrem de vitrege. „Câinii” sunt în insolvență, iar jucătorii sunt neplătiți de mai multe luni. În afară de asta, echipa nici nu are voie să facă transferuri.

Bonetti s-a văzut nevoit să apeleze la tineri, astfel că Dinamo are cel mai tânăr lot din Liga 1, conform transfermarkt.com. 21,8 ani este media de vârstă a „câinilor”. Podiumul este completat de Farul, cu o medie de 23,8 ani, și FCSB.

Reclamă 4 / 0/3
  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
5
mai
22:31
„Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte
5
mai
22:24
Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt
Vezi toate știrile
Citește și