Închide meniul

Dinamo impresionează în Liga 1: „Este neașteptat de bună!” Bonetti a revoluționat jocul „câinilor”! Italianul are cea mai tânără echipă din campionat

Reclamă

Publicat: 3 august 2021, 8:47

Dinamo impresionează în Liga 1: „Este neașteptat de bună! Bonetti a revoluționat jocul „câinilor! Italianul are cea mai tânără echipă din campionat

Dario Bonetti, după Dinamo - Academica Clinceni 3-1

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Dinamo impresionează în Liga 1, iar Ion Crăciunescu a ținut să laude echipa lui Dario Bonetti. Fostul mare arbitru consideră că echipa mai are nevoie de transferuri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Dinamo este neașteptat de bună, având în vedere ce e acolo și ce greutăți sunt în club. A venit Dario Bonetti și mă miram de ce a venit. Cum poți să vii și să iei o echipă cu asemenea probleme?

Dar bravo lui! Face o treabă foarte bună. Dinamo putea să mai înscrie azi. Este foarte bine organizată, iar asta nu se putea face decât cu un antrenor italian.

Se vede mâna lui, se cunoaște. Dacă ar putea transfera și jucători… Dinamo are nevoie de transferuri serioase. Dar Bonetti face o treabă extraordinară. Jos pălăria”, a spus Ion Crăciunescu la Digi Sport.

Dinamo impresionează în Liga 1

Ionel Dănciulescu a rămas și el impresionat de Dinamo. Fostul atacant de legendă al „câinilor” a ținut să-l felicite pe Dario Bonetti.

Reclamă

„Echipa e foarte bine așezată de Bonetti. Se văd automatismele și relații de joc. Tinerii cresc frumos. Important este să se mențină acest ritm și să se facă transferuri”, a spus și Dănciulescu.

Dinamo are cel mai tânăr lot din Liga 1

Dario Bonetti a reușit să facă treabă bună la Dinamo în condiții extrem de vitrege. „Câinii” sunt în insolvență, iar jucătorii sunt neplătiți de mai multe luni. În afară de asta, echipa nici nu are voie să facă transferuri.

Bonetti s-a văzut nevoit să apeleze la tineri, astfel că Dinamo are cel mai tânăr lot din Liga 1, conform transfermarkt.com. 21,8 ani este media de vârstă a „câinilor”. Podiumul este completat de Farul, cu o medie de 23,8 ani, și FCSB.

Reclamă 4 / 0/3
  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:29 Leicester – Southampton, 22:00, LIVE VIDEO Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Motivul incredibil pentru care Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal şi în tribune Vezi toate știrile
Citește și