Închide meniul

Dinamo trage de Deian Sorescu! Iuliu Mureșan, ultimele detalii despre jucătorii care și-au depus memorii: ”Facem eforturi să rămână!”

Silviu Corneanu Publicat: 3 august 2021, 9:41

Reclamă
Dinamo trage de Deian Sorescu! Iuliu Mureșan, ultimele detalii despre jucătorii care și-au depus memorii: ”Facem eforturi să rămână!”

Deian Sorescu şi Paul Anton, în tricoul celor de la Dinamo

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Dinamo trage de Deian Sorescu, dar și de ceilalți jucători. Iuli Mureșan speră ca și Anton să se răzgândească, după ce au făcut-o Răuță și Filip.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Da, Răuță a renunțat la acel proces. E jucătorul nostru și nu e niciun fel de problemă. La fel și Filip, nu ar fi o problemă. Are sânge și spirit de dinamovist.

Anton e accidentat. Sperăm ca atunci când revine să fie alături de echipă. Facem eforturi ca să rămână pentru că e cel mai bun mijlocaș din România. Vorbim constant.

El e accidentat și nu are voie să continue. Sper ca el să rămână, dar nu forțat de vreo decizie. Aș vrea să-și dorească din suflet să continue la Dinamo, care e din nou o echipă frumoasă”, a declarat Iuliu Mureșan după meci.

Dinamo trage de Deian Sorescu

”Câinii” vor un milion de euro pentru Sorescu, dar nimeni nu s-a înghesuit să plătească acești bani pentru el. Iuliu Mureșan speră ca vedeta lui Dinamo să rămână le echipă.

Reclamă

Sorescu e vedeta echipei. E un jucător mare. S-ar putea, dacă părăsește echipa, printr-un transfer care să fie bun pentru club. Dar, în situația în care suntem, e foarte greu să ne despărțim de vreun jucător pentru că îl putem înlocui doar cu cineva de la echipa a doua.

Nu e ciudat că nu dă nimeni un milion, acum. Doar o echipă vinde la asemene prețuri, dar e și mult marketing. Dar și Dinamo va vinde la asemenea prețuri într-un an sau doi. Sunt acești jucători tineri, iar asta se caută. Așa a făcut și rivala noastră. A dat bani pe tineri și se vând acum pe sume mari”, a mai spus Iuliu Mureșan.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
Vezi toate știrile
Citește și