Închide meniul

Dinamo trage de Deian Sorescu! Iuliu Mureșan, ultimele detalii despre jucătorii care și-au depus memorii: ”Facem eforturi să rămână!”

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 3 august 2021, 9:41

Dinamo trage de Deian Sorescu! Iuliu Mureșan, ultimele detalii despre jucătorii care și-au depus memorii: ”Facem eforturi să rămână!”

Deian Sorescu şi Paul Anton, în tricoul celor de la Dinamo

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Dinamo trage de Deian Sorescu, dar și de ceilalți jucători. Iuli Mureșan speră ca și Anton să se răzgândească, după ce au făcut-o Răuță și Filip.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Da, Răuță a renunțat la acel proces. E jucătorul nostru și nu e niciun fel de problemă. La fel și Filip, nu ar fi o problemă. Are sânge și spirit de dinamovist.

Anton e accidentat. Sperăm ca atunci când revine să fie alături de echipă. Facem eforturi ca să rămână pentru că e cel mai bun mijlocaș din România. Vorbim constant.

El e accidentat și nu are voie să continue. Sper ca el să rămână, dar nu forțat de vreo decizie. Aș vrea să-și dorească din suflet să continue la Dinamo, care e din nou o echipă frumoasă”, a declarat Iuliu Mureșan după meci.

Dinamo trage de Deian Sorescu

”Câinii” vor un milion de euro pentru Sorescu, dar nimeni nu s-a înghesuit să plătească acești bani pentru el. Iuliu Mureșan speră ca vedeta lui Dinamo să rămână le echipă.

Reclamă

Sorescu e vedeta echipei. E un jucător mare. S-ar putea, dacă părăsește echipa, printr-un transfer care să fie bun pentru club. Dar, în situația în care suntem, e foarte greu să ne despărțim de vreun jucător pentru că îl putem înlocui doar cu cineva de la echipa a doua.

Nu e ciudat că nu dă nimeni un milion, acum. Doar o echipă vinde la asemene prețuri, dar e și mult marketing. Dar și Dinamo va vinde la asemenea prețuri într-un an sau doi. Sunt acești jucători tineri, iar asta se caută. Așa a făcut și rivala noastră. A dat bani pe tineri și se vând acum pe sume mari”, a mai spus Iuliu Mureșan.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Dinamo s-a impus cu 3-1 în fața celor de la Clinceni
  • Iuliu Mureșan, detalii despre vedetele lui Dinamo

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 LIVE VIDEOPalermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off 22:25 Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei (06:00) e pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY. Lando Norris pleacă din pole 22:15 Farul Constanța – CFR Cluj 5-1. Umilinţă pentru ardeleni! Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! 22:06 Un club a ajuns în liga a doua după ce s-a deschis o anchetă în privinţa legăturilor sale cu Roman Abramovich! Vezi toate știrile
Citește și