Închide meniul

Jucătorii lui CFR Cluj se îmbogățesc dacă o elimină pe Young Boys! Primele uriașe care îi așteaptă pe fotbaliștii lui Șumudică

Alexandru Ivan Publicat: 3 august 2021, 16:49

Reclamă
Jucătorii lui CFR Cluj se îmbogățesc dacă o elimină pe Young Boys! Primele uriașe care îi așteaptă pe fotbaliștii lui Șumudică

FC Argeș - CFR Cluj

FLAVIU BUBOI / MEDIAFAX FOTO via Hepta

Fiecare jucător de la CFR Cluj va încasa câte 20.000 de euro pentru o calificare în play-off-ul Champions League, scrie Pro Sport. Este una dintre cele mai mari prime oferite de patronul Neluțu Varga.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prime uriașe pentru jucătorii lui CFR Cluj

Comparativ cu turul precedent, disputat împotriva lui Lincoln Red Imps, Varga a pus atunci la bătaie doar câte 5.000 de euro pentru fiecare fotbalist al campioanei.

Dacă CFR o elimină pe Young Boys, ardelenii se vor duela cu Slavia Praga sau Ferencvaros pentru un loc în grupele Ligii Campionilor.

De 9 ani nu a mai jucat CFR Cluj în Champions League. În stagiunea 2012-2013, echipa din Gruia aduna 10 puncte într-o grupă cu Manchester United, Braga și Galatasaray, dar nu a fost suficient pentru a merge mai departe.

CFR Cluj este deja calificată în grupele Conference League, având asigurată suma de 2,94 milioane de euro de la UEFA. Dacă ajunge în Europa League, campioana României va încasa 3,6 milioane de euro. Pentru accederea în grupele Champions League, echipa lui Șumudică va primi 15 milioane de euro.

Reclamă

CFR Cluj – Young Boys se joacă cu mii de suporteri în tribune

Ardelenii vor disputa în această seară, în Gruia, cel mai important meci al începutului de sezon. Echipa lui Şumudică va întâlni vechea rivală Young Boys în manşa tur din turul trei preliminar al Ligii Campionilor, iar partida se va juca cu 75% din capacitatea stadionului, aproximativ 19.000 de fani.

1-1 și 1-2 au fost rezultatele înregistrate de CFR Cluj cu Young Boys Berna în sezonul trecut de Europa League.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00) 22:35 Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!” 22:20 Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!” 22:02 Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic 21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” Vezi toate știrile
Citește și