Închide meniul

CFR Cluj – Young Boys se joacă cu mii de suporteri în tribune! Anunţul făcut de campioana României înaintea confruntării de foc cu elveţienii

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 3 august 2021, 13:26 / Actualizat: 3 august 2021, 15:52

CFR Cluj – Young Boys se joacă cu mii de suporteri în tribune! Anunţul făcut de campioana României înaintea confruntării de foc cu elveţienii

Steaua Roșie Belgrad - CFR Cluj

Hepta

CFR Cluj – Young Boys se joacă cu mii de suporteri în tribune! Anunţul făcut de campioana României

Ardelenii vor disputa în această seară, în Gruia, cel mai important meci al începutului de sezon. Echipa lui Şumudică va întâlni vechea rivală Young Boys în manşa tur din turul trei preliminar al Ligii Campionilor, iar partida se va juca cu 75% din capacitatea stadionului, aproximativ 19.000 de fani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Conform ultimei hotărâri de guvern publicată în Monitorul Oficial, meciul de astăzi cu @bscyb_offiziell se poate disputa cu 75% din capacitatea stadionului!
Așadar, am deschis în online și la casele de bilete noi locuri care pot fi ocupate pentru meciul de azi!

Conform ultimului protocol în vigoare, toți spectatorii care vor veni să susțină echipa trebuie să aibă asupra lor, la intrarea în incinta Stadionului „Dr. Constantin Rădulescu”, dovada vaccinării anti-COVID-19 (pentru care au trecut cel puțin 10 zile de la finalizarea schemei de vaccinare – e acceptat și Certificatul de Vaccinare European prezentat pe telefonul mobil) sau rezultatul negativ al unui test RT-PCR (nu mai vechi de 72 de ore) sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid (nu mai vechi de 24 de ore), în format fizic (listate – doar în cazul testelor RT-PCR sau antigen, adeverința de vaccinare poate fi prezentată și pe telefonul mobil). De asemenea, conform noului protocol întocmit de Federația Română de Fotbal, vor avea acces și spectatorii care prezintă dovada că se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi de la confirmarea infectării cu SARS-CoV-2.

Ne vedem în Gruia!”, este anunţul făcut de campioana României.

Reclamă

Marius Șumudică și-a făcut planurile înainte de CFR Cluj – Young Boys: „Trebuie să fiu inspirat!”

Marius Șumudică, antrenorul lui CFR Cluj, s-a declarat optimist înaintea meciului cu Young Boys Berna din turul 3 preliminar al UEFA Champions League.

CFR Cluj va juca pentru play-off-ul de la „masa bogaților” împotriva echipei care a scos-o din cupele europene în sezonul trecut. CFR a fost atunci aproape de primăvara Europa League, dar a pierdut cu 1-2 în Elveția, după ce a încasat două goluri în minutele 90+3 și 90+6.

Șumudică e sigur că jucătorii săi vor intra pe teren cu poftă de revanșă. Acesta speră să fie suficient de „inspirat” încât să aleagă cel mai bun prim „11”.

Reclamă 4 / 0/3

„Este o partidă dificilă, cu o echipă bună, care joacă de trei ani împreună. Au schimbat foarte puţini jucători, adică au schimbat doar antrenorul. Va trebui să fim foarte atenţi.

Trebuie să fiu inspirat în a alege primul 11, dar la astfel de meciuri intervine şi valoarea individuală a jucătorului, dorinţa de victorie, dorinţa de revanşă. Marea majoritate a jucătorilor au simţit pe pielea lor ce s-a întâmplat în ultimul meci al grupei atunci, când au fost la câteva minute de calificare.

I-am simţit montaţi, îşi doresc să facă o partidă bună. Sper ca publicul să fie un al 12-lea jucător, să ne ajute şi să încheiem acest prim joc cu un rezultat care să ne dea speranţă pentru retur”, a spus Marius Șumudică, la conferința de presă premergătoare meciului cu Young Boys.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 Vezi toate știrile
Citește și