Închide meniul

Decizia radicală luată de Ilie Dumitrescu după ultimul dialog cu Gigi Becali! Anunțul surprinzător făcut de „Mister”

Antena Sport Publicat: 4 august 2021, 9:35 / Actualizat: 4 august 2021, 13:52

Reclamă
Decizia radicală luată de Ilie Dumitrescu după ultimul dialog cu Gigi Becali! Anunțul surprinzător făcut de „Mister

Decizia radicală luată de Ilie Dumitrescu după discuţia cu Gigi Becali

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Decizia radicală luată de Ilie Dumitrescu, după ultimul dialog cu Gigi Becali, a fost anunțată chiar de „Mister”. Fostul internațional susține că de acum înainte, la toate intervențiile TV, nu va mai spune că antrenorul FCSB a făcut anumit lucru, ci că Gigi a făcut asta.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Decizia radicală luată de Ilie Dumitrescu

Dumitrescu s-a convins că Becali face totul la FCSB și susține că nu poate să mintă oamenii. Fostul internațional aa reflectat câteva zile după dialogul avut cu patronul FCSB.

„Deci, te anunț oficial. După dialogul ăsta foarte scurt cu Gigi, tranșant, am să spun așa: Gigi a sacrificat un mijlocaș, a schimbat sistemul din 4-3-1-2 în 4-3-3, sacrifică un jucător la închidere și joacă cu un mijlocaș ofensiv. Totul am să duc în zona asta: Gigi, Gigi, Gigi, Gigi.

Todoran pregătește echipa, dar sunt momente când patronul echipei antrenează echipa, n-am ce să fac. Cum aș fi?

Asta am să transmit: orice mutare, orice reacție tactică, la orice intervenție din asta la televizor, am să spun: Gigi a făcut chestia asta, pentru că n-am cum să mai spun altceva după dialogul pe care l-am avut duminică cu Gigi. Aș fi…cum să fiu? Să mint publicul sau să mă mint, ce să fac?„, a anunțat Ilie Dumitrescu la Digi Sport.

Reclamă

Gigi Becali face totul la FCSB

Gigi Becali nu se dezminte și a ajuns să facă tactica și să schimbe jucătorii după cum i se pare lui. Finanțatorul FCSB a recunoscut și după ultimul joc că el face schimbările la echipă. Becali a înlocuit trei jucători în minutul 34 al meciului cu UTA.

Cât timp am echipă de fotbal şi până când mă duc la sicriu, până atunci comand pe banii mei. Până pun mâna în scriu şi până când mă bagă în pământ, până pun mâinile pe sicriu, toată lumea sub comanda mea execută ceea ce le cer„, a spus Becali la Digi Sport, după ultimul joc.

AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Credeţi că există vreo şansă ca Gigi Becali să se împace cu CSA Steaua?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9
mai
0:23
Real Madrid – Borussia Dortmund e finala UEFA Champions League 2024! Ultim act de vis pe legendarul Wembley
9
mai
0:00
Real Madrid – Bayern Munchen 2-1. Joselu, eroul de pe Bernabeu! Madrilenii s-au calificat în finală după o remontada istorică
23:53 FotoFaze controversate în Real Madrid – Bayern Munchen 2-1! Meci infernal pentru centralul Szymon Marciniak! 23:05 Problemă uriaşă pe Arena Naţională înainte de meciul în care jucătorii FCSB-ului vor primi trofeul şi medaliile de campioni! 22:31 Valentin Ceauşescu, dezvăluiri de senzaţie! Cine e jucătorul Stelei care i-a cerut ceva ieşit din comun: „Asta, niciodată” 22:26 Fiorentina, din nou în finala Conference League! Italienii au trecut în semifinale de Club Brugge 21:56 Adi Popa a spus ce au făcut jucătorii de la CSA Steaua în ziua în care s-au împlinit 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor 21:43 Claudiu Niculescu a început să râdă când a fost întrebat de Dinamo, după despărţirea de Şelimbăr! Mesaj clar pentru conducere 21:02 FotoAdrian Mutu, poză cu un crocodil, alături de soţie şi de fiul Tiago: „O zi minunată” 20:53 Jaqueline Cristian, în turul 2 de la Roma! Posibil duel „de foc” cu Coco Gauff în turul 3 Vezi toate știrile
Citește și