Închide meniul

Decizia radicală luată de Ilie Dumitrescu după ultimul dialog cu Gigi Becali! Anunțul surprinzător făcut de „Mister”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 4 august 2021, 9:35 / Actualizat: 4 august 2021, 13:52

Decizia radicală luată de Ilie Dumitrescu după ultimul dialog cu Gigi Becali! Anunțul surprinzător făcut de „Mister

Decizia radicală luată de Ilie Dumitrescu după discuţia cu Gigi Becali

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Decizia radicală luată de Ilie Dumitrescu, după ultimul dialog cu Gigi Becali, a fost anunțată chiar de „Mister”. Fostul internațional susține că de acum înainte, la toate intervențiile TV, nu va mai spune că antrenorul FCSB a făcut anumit lucru, ci că Gigi a făcut asta.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Decizia radicală luată de Ilie Dumitrescu

Dumitrescu s-a convins că Becali face totul la FCSB și susține că nu poate să mintă oamenii. Fostul internațional aa reflectat câteva zile după dialogul avut cu patronul FCSB.

„Deci, te anunț oficial. După dialogul ăsta foarte scurt cu Gigi, tranșant, am să spun așa: Gigi a sacrificat un mijlocaș, a schimbat sistemul din 4-3-1-2 în 4-3-3, sacrifică un jucător la închidere și joacă cu un mijlocaș ofensiv. Totul am să duc în zona asta: Gigi, Gigi, Gigi, Gigi.

Todoran pregătește echipa, dar sunt momente când patronul echipei antrenează echipa, n-am ce să fac. Cum aș fi?

Asta am să transmit: orice mutare, orice reacție tactică, la orice intervenție din asta la televizor, am să spun: Gigi a făcut chestia asta, pentru că n-am cum să mai spun altceva după dialogul pe care l-am avut duminică cu Gigi. Aș fi…cum să fiu? Să mint publicul sau să mă mint, ce să fac?„, a anunțat Ilie Dumitrescu la Digi Sport.

Reclamă

Gigi Becali face totul la FCSB

Gigi Becali nu se dezminte și a ajuns să facă tactica și să schimbe jucătorii după cum i se pare lui. Finanțatorul FCSB a recunoscut și după ultimul joc că el face schimbările la echipă. Becali a înlocuit trei jucători în minutul 34 al meciului cu UTA.

Cât timp am echipă de fotbal şi până când mă duc la sicriu, până atunci comand pe banii mei. Până pun mâna în scriu şi până când mă bagă în pământ, până pun mâinile pe sicriu, toată lumea sub comanda mea execută ceea ce le cer„, a spus Becali la Digi Sport, după ultimul joc.

AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” Vezi toate știrile
Citește și