Închide meniul

Mihai Rotaru, hotărât să ia o măsură drastică după umilinţa din Conference League. Vrea să se retragă! Câţi bani a investit până acum

Iulian Focșăneanu Publicat: 4 august 2021, 12:53

Reclamă
Mihai Rotaru, hotărât să ia o măsură drastică după umilinţa din Conference League. Vrea să se retragă! Câţi bani a investit până acum

Universitatea Craiova a vândut un jucător în Serie A

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Omul de afaceri a ţinut să precizeze că a adus 17 milioane de euro, fără a obţine vreun profit. Eşecurile cu FCSB (1-4) şi FC Botoşani (1-2) îi grăbesc plecarea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Rotaru, hotărât să ia o măsură drastică

Rotaru a avut deja o discuţie cu fanii Universităţii şi i-a anunţat ce gânduri are.

A fost o discuție cu o zi înainte de meciul cu Botoșani. Ei sunt nemulțumiți, eu sunt nemulțumit, toți sunt nemulțumiți. Le-am și zis: ‘Sunt la fel de nemulțumit ca voi, dar mai adăugați 17 milioane de euro’.

Există o falie între așteptările fanilor și ceea ce se întâmplă. Eu am investit în echipă undeva în jur de 17 milioane de euro, dar nu s-a retras niciun ban până acum.

Am zis că mă retrag în 2023, dar la ce nebunie e, posibil să o fac mai devreme. Eu, dacă ies din managementul clubului, voi face tot ce e posibil să las Știința sănătoasă. Dacă pentru trei meciuri, toată lumea începe să țipe, e o problemă de construcție. Așteptările sunt mari„, a declarat Mihai Rotaru la PRO X.

Reclamă

Patronul grupării din Bănie l-a adus pe Laurenţiu Reghecampf, dar rezultatele întârzie să apară. I-a oferit un salariu de 500.000 de euro pe an şi bonusuri uriaşe.

Antrenorul Universităţii Craiova urmează să încaseze 1 milion de euro în cei doi ani de contract. De asemenea, Reghe poate primi încă 1 milion de euro ca bonus, dacă reuşeşte calificarea în grupele Champions League.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:06 Mesajul celor de la FCSB, la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor de Steaua la Sevilla, în 1986 10:18 NEWS ALERTPerechea Ovidiu Ionescu – Bernadette Szocs s-a calificat la Jocurile Olimpice 2024. Lista românilor care merg la Paris 10:11 EXCLUSIVVictor Piţurcă a vorbit la 38 de ani de la Sevilla ’86 despre hegemonia Stelei: „A dominat timp de 4 ani Europa!” 9:51 VIDEOSamara şi Dragoman au pierdut cu Chen Meng şi Wang Manyu la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu au pierdut şi ei 9:39 Kyren Wilson s-a prăbuşit emoţional după ce a devenit campion mondial: „Părinţii mei și-au pus casa ipotecă pentru mine” 9:08 Oleksandr Pielieshenko a murit pe frontul din Ucraina! Halterofilul participase la Jocurile Olimpice de la Rio 8:56 Arabii nu i-au dat nicio şansă lui Gigi Becali! Transferul anunţat. Jucătorul, surprins pe aeroport 8:32 „Nu e plăcut că toată lumea te înjură!” Alexandru Băluţă a reacţionat după ce a fost huiduit de tot stadionul la Craiova 8:17 Ce a putut spune Gigi Becali despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid. Declaraţii incredibile ale patronului de la FCSB 0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible Vezi toate știrile
Citește și