Închide meniul

Ce salariu i-a pregătit Mihai Rotaru lui Laurenţiu Reghecampf. „A fost prima noastră variantă!”

Reclamă

Publicat: 26 iulie 2021, 18:20 / Actualizat: 26 iulie 2021, 19:50

Ce salariu i-a pregătit Mihai Rotaru lui Laurenţiu Reghecampf. „A fost prima noastră variantă!

Laurenţiu Reghecampf, antrenor Universitatea Craiova

Profimedia

Laurenţiu Reghecampf a fost anunţat oficial, luni, de Universitatea Craiova, clubul patronat de Mihai Rotaru. Tehnicianul în vârstă de 45 de ani a spus însă că mai sunt detalii de pus la punct. „Încă nu s-au clarificat lucrurile. Poţi să mă suni mai târziu?!”, a spus Reghecampf în dialog cu un reporter AntenaSport.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce a declarat Mihai Rotaru despre acordul cu Laurenţiu Reghecampf

Mihai Rotaru este convins că acordul este definitiv. El a spus că Reghe a fost prima variantă a Universităţii Craiova.

„A fost prima noastră variantă, dar să știți că înainte să semnăm cu Ouzoundis, în februarie, au fost discuții cu Reghe. Dar ce nu am reușit în iarnă, facem vara.

Aseară a fost un accident, nu are ce să fie prea târziu, dacă am pierdut a doua etapă și un meci nu are cum să fie așa major. Nu ne așteptam, eram optimiști, convinși că vom face trei puncte. Când faci patru goluri cadou adversarului…

El era plecat din țară la momentul respectiv, era la Miami, acolo au fost câteva probleme. Cu Laur am o relație bună, cred că putem face lucruri foarte frumoase împreună. Stilul lui de joc e potrivit pentru echipă”, a spus Mihai Rotaru pentru digisport.ro.

Reclamă

Laurenţiu Reghecampf, salariu de 500.000 de euro pe sezon la Craiova

Laurenţiu Reghecampf este aşteptat cu un salariu uriaş la Craiova. El urmează să încaseze 1 milion de euro în cei doi ani de contract, potrivit fanatik.ro. De asemenea, Reghe poate primi încă 1 milion de euro ca bonus, dacă reuşeşte calificarea în grupele Champions League.

„E o lovitură de imagine. E foarte bine că s-a dus la Craiova. Rotaru e un patron care dă banii, nu are de ce să nu se înțeleagă cu patronul”, a spus fostul şef al Ligii Profesioniste de Fotbal, în exclusivitate pentru AntenaSport.

Dragomir îl avertizează însă pe Laurenţiu Reghecampf că va avea viaţă grea în Oltenia, dacă nu va obţine rapid rezultate.

Reclamă 4 / 0/3

„La Craiova e greu să reziști daca nu iei campionatul, dacă nu ai rezultate. O să vedem ce va face. O să fie o bătălie interesantă”, a mai spus Mitică Dragomir.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
Vezi toate știrile
Citește și