Închide meniul
Foto

Stadionul Rapid mai are până va fi inaugurat! Anunț de ultimă oră despre arena din Giulești: ”O să fie vulcan!” Unde se va juca Rapid – FCSB

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 4 august 2021, 15:31

Stadionul Rapid mai are până va fi inaugurat! Anunț de ultimă oră despre arena din Giulești: ”O să fie vulcan!” Unde se va juca Rapid – FCSB

Ionuț Voicu a dat noi detalii despre stadionul Giulești

AS

Stadionul Rapid va fi inaugurat anul următor, după cum susține Ionuț Voicu. Directorul sportiv de la Rapid a dat ultimele detalii despre stadiul lucrărilor. Voicu a fost pe noua arenă din Giulești și a rămas impresionat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Stadionul Rapid va fi inaugurat în 2022

Voicu i-a avertizat pe rivalii giuleștenilor că stadionul Rapid va fi un vulcan.

Nu cred că va fi gata anul acesta. Exteriorul este gata. La interioare se lucrează acum. Gazonul este gata. O să aibă timp să se așeze, să prindă rădăcini. Nu există o dată. Cu avizele o să fie mai greu.

Eu cred că de la anul, anul ăsta nu cred că se va juca pe el. L-am vizitat 10 minute și, crede-mă, o să fie vlucan. Pentru mine este foarte frumos”, a declarat Ionuț Voicu la AS.ro LIVE.

Rapid a făcut cerere să joace pe stadionul Arcul de Triumf

Voicu a vorbit și despre posibilitatea ca echipa lor să joace pe noul stadion Arcul de Triumf. Acesta susține că prioritate, acolo, ar trebui să aibă echipa de rugby. Conducerea celor de la Rapid a făcut cerere să evolueze pe arena de la Arc.

Reclamă

Nu știu dacă s-a făcut cerere pentru stadionul Arcul de Triumf. Mi se pare corect ca și rugby-ul să aibă stadionul lor. Eu cred că ar trebui să-i întrebăm pe ei, când pot ei să ne lase și pe noi. Cred că ar trebui să ne înțelegem”, a mai spus Voicu.

Rapid – FCSB se va juca pe Arena Națională

Meciul dintre Rapid și FCSB se va juca pe Arena Națională, pe 15 august, de la ora 21:30. Ionuț Voicu anunță o atmosferă incendiară la partida cu roș-albaștrii.

Reclamă 4 / 0/3

Cu FCSB-ul o să jucăm pe Arena Națională. Avem voie cu 75%, cred că o să fie ceva spectaculos. O să fie full, cât avem voie. Cred că va fi ceva frumos”, susține Ionuț Voicu.

Ionuț Voicu vrea să evolueze pe noul stadion Giulești

Retras din activitate în aceast an, Ionuț Voicu a anunțat că vrea să joace și el un meci pe noul stadion din Giulești. Directorul Sportiv de la Rapid va evolua, cel mai probabil, în meciul de inaugurare al arenei.

O să trebuiască să facem și noi un meci de inaugurare, un amical, ceva. O să intru și eu să joc”, a anunțat Voicu.

Stadionul Rapid

  • Cost 33,5 milioane de euro
  • 14.000 de locuri
  • Nivel de clasificare UEFA 4
  • Complexul va fi prevăzut cu săli de sport pentru diverse discipline
  • Spaţii de cazare pentru sportivi
  • Spaţii de alimentaţie publică
  • Spaţii administrative

AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:01 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Vezi toate știrile
Citește și