Închide meniul

„Nu ne-am gândit că Gigi Becali poate fi ‘fraier’!” Mihai Rotaru, replică virulentă în scandalul transferului lui Andrei Vlad: „Cei de la FCSB nu au cuvânt”

Antena Sport Publicat: 4 august 2021, 17:38

Reclamă
„Nu ne-am gândit că Gigi Becali poate fi fraier! Mihai Rotaru, replică virulentă în scandalul transferului lui Andrei Vlad: „Cei de la FCSB nu au cuvânt

Gigi Becali este patronul FCSB

Hepta

Mihai Rotaru a dezvăluit că avea ofertă pentru Vlad să îl vândă cu 1,5 milioane de euro. Între timp, Gigi Becali a aflat de planul ascuns al patronului Universităţii Craiova şi nu a mai dorit să îl dea la olteni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Păi stai așa că nu s-a întâlnit hoțul cu prostul. Mi s-a parut ciudat încă de la început cand am văzut că Rotaru acceptă din prima. Mi-am dat seama că ceva e în neregulă. Păi, băi, nea Mihaie de ce să îl dai tu cu 1.500.000 și să nu îl dau eu? Tu ești deștept și eu prost?„, a răbufnit Gigi Becali.

Răspunsul lui Mihai Rotaru pentru Gigi Becali

Nu ne-am gândit niciodată că domnul Gigi Becali poate fi ‘un fraier’, conform exprimării dumnealui, dar cu siguranță cei de la FCSB nu au cuvânt. Iar cuvântul trebuie să fie sfânt. Noi nu le-am cerut sa ni-l vândă pe Vlad. Ei ne-au rugat pentru a-și spala păcatele, iar noi am vrut să-i ajutam, dar când colo au mai adăugat câteva. Apoi s-au răzgândit, dar nu au avut demnitatea să ne-o spună.

Înțelegem acum că la cei de la FCSB nu este vorba de principiu, ci doar de bani. Practic, ei ajunseseră la concluzia că Andrei Vlad nu are nicio valoare și că singurul pe care pot să-l păcălească sunt eu. Doar că ulterior au aflat că am oferta și atunci s-au răzgândit”, a spus Mihai Rotaru pentru Prosport.

Mihai Rotaru a dezvăluit cum a negociat cu Gigi Becali pentru Andrei Vlad

Cu Vlad s-a transformat într-o glumă. Nu i-a rugat nimeni pe cei de la FCSB să declare că îl dau înapoi, că au păcătuit. Ne-au sunat ca să le dăm 400.000 de euro, am zis că e ok. Nu îl luam ca să joaca le Craiova, ci să îl vindem direct. Era vorba despre 1,5 milioane de euro.

Reclamă

Vlad nu ajungea să joace la Universitatea Craiova, dar cei de la FCSB s-au răzgândit. Au zis că nu mai vrea jucătorul, am stabilit totul cu ei, dar cei de la FCSB au realizat că ei pot să îl vândă cu sume mai mici. Nu ne mai interesează.

Daca vor să își spele păcatele, atunci să ne dea diferența de 1.1 milioane și își spală păcatele. Suporterii vedeau această mutare foarte prost, noi aveam aceasta înțelegere cu cineva de afară. Nu venea să joace pentru că nu mai puteam să îl vindem. Suporterii puteau să stea liniștiți. El ar fi plecat în 3 zile. Ei nu au vrut să mai semneze acordul de transfer. Știam că s-au răzgândit, dar e urât că au făcut asta”, a declarat Mihai Rotaru la Pro X.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:34 „E numărul 1 de departe” Marius Șumudică știe cine trebuie să apere poarta României la EURO! Mesaj direct pentru Edi Iordănescu 11:05 Sporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă de la 17:30. Spectacol în Liga Portugal 11:03 „Instanța spune că e primul titlu al FCSB-ului!” Ce a spus Adi Popa despre șansele ca echipa lui Gigi Becali să revină în Ghencea 10:38 Leeds – Southampton LIVE VIDEO în AntenaPLAY (14:30). „Păunii”, la ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 10:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 10:06 „Aștept să îmi termin contractul” Daniel Oprița vrea să plece de la CSA Steaua! Cu ce echipe negociază 9:56 FotoGabi Tamaș și-a dezvăluit „rețeta pentru mahmureală”. Tactica prin care reușea să se pună rapid pe picioare 9:44 „Ce interes după acest meci?” Mihai Popescu, mesaj despre transferul la FCSB după 1-4 cu Sepsi! S-a prăbușit și a răspuns sincer 9:25 Anghel Iordănescu împlinește 74 de ani. Mesaj plin de emoție primit de la Edi Iordănescu: „Tată și cel mai bun prieten!” 9:17 „Nu mai vorbiți că sunt dinamovist” Mircea Rednic a răbufnit după a primit o întrebare legată de Dinamo! Vezi toate știrile
Citește și