Închide meniul

„Nu ne-am gândit că Gigi Becali poate fi ‘fraier’!” Mihai Rotaru, replică virulentă în scandalul transferului lui Andrei Vlad: „Cei de la FCSB nu au cuvânt”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 4 august 2021, 17:38

„Nu ne-am gândit că Gigi Becali poate fi fraier! Mihai Rotaru, replică virulentă în scandalul transferului lui Andrei Vlad: „Cei de la FCSB nu au cuvânt

Gigi Becali este patronul FCSB

Hepta

Mihai Rotaru a dezvăluit că avea ofertă pentru Vlad să îl vândă cu 1,5 milioane de euro. Între timp, Gigi Becali a aflat de planul ascuns al patronului Universităţii Craiova şi nu a mai dorit să îl dea la olteni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Păi stai așa că nu s-a întâlnit hoțul cu prostul. Mi s-a parut ciudat încă de la început cand am văzut că Rotaru acceptă din prima. Mi-am dat seama că ceva e în neregulă. Păi, băi, nea Mihaie de ce să îl dai tu cu 1.500.000 și să nu îl dau eu? Tu ești deștept și eu prost?„, a răbufnit Gigi Becali.

Răspunsul lui Mihai Rotaru pentru Gigi Becali

Nu ne-am gândit niciodată că domnul Gigi Becali poate fi ‘un fraier’, conform exprimării dumnealui, dar cu siguranță cei de la FCSB nu au cuvânt. Iar cuvântul trebuie să fie sfânt. Noi nu le-am cerut sa ni-l vândă pe Vlad. Ei ne-au rugat pentru a-și spala păcatele, iar noi am vrut să-i ajutam, dar când colo au mai adăugat câteva. Apoi s-au răzgândit, dar nu au avut demnitatea să ne-o spună.

Înțelegem acum că la cei de la FCSB nu este vorba de principiu, ci doar de bani. Practic, ei ajunseseră la concluzia că Andrei Vlad nu are nicio valoare și că singurul pe care pot să-l păcălească sunt eu. Doar că ulterior au aflat că am oferta și atunci s-au răzgândit”, a spus Mihai Rotaru pentru Prosport.

Mihai Rotaru a dezvăluit cum a negociat cu Gigi Becali pentru Andrei Vlad

Cu Vlad s-a transformat într-o glumă. Nu i-a rugat nimeni pe cei de la FCSB să declare că îl dau înapoi, că au păcătuit. Ne-au sunat ca să le dăm 400.000 de euro, am zis că e ok. Nu îl luam ca să joaca le Craiova, ci să îl vindem direct. Era vorba despre 1,5 milioane de euro.

Reclamă

Vlad nu ajungea să joace la Universitatea Craiova, dar cei de la FCSB s-au răzgândit. Au zis că nu mai vrea jucătorul, am stabilit totul cu ei, dar cei de la FCSB au realizat că ei pot să îl vândă cu sume mai mici. Nu ne mai interesează.

Daca vor să își spele păcatele, atunci să ne dea diferența de 1.1 milioane și își spală păcatele. Suporterii vedeau această mutare foarte prost, noi aveam aceasta înțelegere cu cineva de afară. Nu venea să joace pentru că nu mai puteam să îl vindem. Suporterii puteau să stea liniștiți. El ar fi plecat în 3 zile. Ei nu au vrut să mai semneze acordul de transfer. Știam că s-au răzgândit, dar e urât că au făcut asta”, a declarat Mihai Rotaru la Pro X.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” Vezi toate știrile
Citește și